Ми у Facebook
14.01.2016, 09:40

У Рівному чоловік встромив ніж у серце дружині

Ілюстративне фото

Із проникаючим ножовим пораненням 12 січня увечері в Рівненську обласну клінічну лікарню доставили 47-річну рівнянку. Як з’ясувала слідчо-оперативна група Рівненського відділу поліції, тілесні ушкодження їй завдав 57-річний чоловік.
Господар повернувся додому напідпитку, через що і спалахнув черговий конфлікт. Аби не вислуховувати докори дружини, він вирішив покінчити із сімейною сваркою за допомогою кухонного ножа. Схопивши його зі столу, наніс ним удар дружині в область серця. Як згодом пояснив кривдник правоохоронцям, він хотів її лише налякати.

Побачивши, що дружина стікає кров’ю, чоловік викликав швидку медичну допомогу. Рівнянку із проникаючим ножовим пораненням грудної клітки зліва госпіталізували у реанімаційне відділення Рівненської обласної клінічної лікарні.

У Рівному в жахливій ДТП загинув пасажир

— За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 15 та частиною 1 статті 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України, — повідомив начальник Рівненського відділу ГУНП в Рівненській області Василь Зелінський. — Чоловікові, який в усьому зізнався, повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення. Наразі він затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Рівненській області





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ