Ми у Facebook
17.01.2016, 15:30

"Порошенко, поділися з пораненими в АТО": рівнянин просить підтримати його петицію до Президента

Василь Цимбалюк

Мешканець села Пустомити Гощанського району Василь Цимбалюк подав електронну петицію до Президента України Петра Порошенка. У ній порушує відразу два питання.
- Хочу, щоб Порошенко вчинив по-Божому закону і віддав десяту частину свого доходу на лікування поранених в АТО на сході України, - пояснив свій крок Василь Цимбалюк. - Коли покаже такий приклад, вслід за ним віддадуть десятину і його підлеглі.

Як рівнянам подати петицію "слугам народу"

Друга проблема, яку п. Цимбалюк порушив в електронній петиції до Президента, стосується пенсійного забезпечення українців.

- Досі для розрахунку розміру пенсії можна було брати розмір зарплати за будь-які 60 місяців трудового стажу. Однак після змін у законодавстві, які набрали чинності з 1 січня цього року, розраховувати пенсію можна лише із зарплати, нарахованої після 1 липня 2000 року. В результаті чимало українців, які після цієї дати виїхали на закордонні заробітки чи, приміром, як я, доглядали за родичем-інвалідом, отримають менший розмір пенсії, ніж могли мати до змін у законодавстві. Тому я вимагаю скасувати ці зміни, - пояснює п. Цимбалюк.

Тепло дорожчає, бо теплопостачальникам бракує грошей на бензин і телефонний зв'язок

Активний рівнянин ще місяць тому подав електронну петицію Президенту. Вона зареєстрована під номером 18 349 з назвою "Про майбутню пенсію та майбутніх меценатів". Однак для того, щоб петицію розглянули, вона має набрати необхідну кількість голосів підтримки. Тому п. Цимбалюк просить земляків допомогти у цьому. Для цього потрібно зайти за цим посиланням https://petition.president.gov.ua/petition/18349 , авторизуватися і проголосувати за петицію.








На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ