Ми у Facebook
21.01.2016, 15:00

У Чемпіонаті України юні футзалісти з Рівного вдома дебютували з перемоги [+Відео]

Команда рівненської ДЮСШ №4, складена з юних футзалістів 2003-2004 років народження, вперше за багато років стартувала у юнацькому Чемпіонаті України з футзалу. У дебютній домашній грі рівненчани упевнено переграли ДЮСШ із Червонограда.
Повноцінні змагання серед такої вікової категорії в Україні раніше фактично не проводилися. А от в сезоні 2015-2016 років Чемпіонат України серед юнаків стартував відразу у чотирьох вікових групах. Рівненська ДЮСШ №4 заявила команду лише в одну вікову категорію. Про це повідомляє офіційний сайт ФК «Славія».

У суперниках рівненчан ще шість команд зі Львова, Івано-Франківська, Хмельницького, які представляють спортшколи футзальних клубів Екстра-ліги, крім них є ще команди з Червонограду, Коломиї та «Інтер Футзал» зі Львова.

Першу гру перед рідними уболівальниками рівненчани провели аж у четвертому турі проти ДЮСШ №1 з Червонограду. Перед цим команда ДЮСШ №4 здійснили достойні вояжі до Коломиї, де зіграла 4:4 з місцевим «Прикарпаттям» та до Львова, де також миром розійшлися з «Енергією» - 2:2.

Червоноградці хоч і поступалася рівненчанам кількістю привезених гравців, але більшість з них були набагато вищі та більші за місцевих футзалістів. Але з перших хвилин саме господарі заволоділи ініціативою, і систематично створювали небезпечні моменти біля воріт суперника. Дуже довго червоноградців виручав воротар, але гол таки відбувся у середині першого тайму. А вже в другій половині матчу рівненчани «добили» суперника. У ворота суперника з Червонограда влетіло три сухих м'ячі, «дубль» на рахунку Дмитра Рибіцького. Отож перший матч перед власними уболівальниками юні рівненчани провели на відмінно, здобувши упевнену перемогу з рахунком 4:0.

Після цього поєдинку команда з Рівного провела ще одну гру. У п'ятому турі вони гостювали в Івано-Франківську та грали проти однолітків з «Урагану». На жаль, через хворобу на виїзд з рівнянчанами не поїхали багато ключових гравців, і підопічних тренера Андрія Мозерова чекало фіаско 1:9.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Зимовий Меморіал Шморгуна з футболу стартує 16 січня

У міському Меморіалі Шморгуна-2016 візьме участь двадцять клубів

Вже найближчої суботи юнаки з ДЮСШ №4 мали зіграти черговий домашній матч - 23 січня планували приймати львівський «Інтер-Футзал». Але через карантин цю гру перенесли на невизначений термін, тож, як повідомив тренер рівненської команди Андрій Мозеров, коли його підопічні гратимуть найближчий матч можна буде говорити лише після завершення карантину.

На сьогоднішній день турнірна таблиця Чемпіонату України з футзалу серед юнаків 2003-2004 років народження має наступний вигляд.












На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ