Ми у Facebook
22.01.2016, 10:20

На Рівненщині узбек-ловелас спокушав та обкрадав жінок

Ілюстративне фото

Чоловік підпоював жінок і забирав у них прикраси.
26-річний уродженець Узбекистану, знайшов собі дружину українку, декілька років тому оселився у Костополі. Із сімейним життям, як і з працевлаштуванням, не склалося. Тож молодий чоловік знайшов собі інший заробіток, спокушав та обкрадав жінок. Рівненські оперативники затримали крадія у столиці на черговій афері.

У Рівному затримали наркоторговця

Повідомлення від рівнянок про крадіжки цінних речей після зустрічі із малознайомим чоловіком почали надходити до поліції Рівного ще весною минулого року. Як з’ясувалося, зловмисник знайомився із жінками в соціальних мережах. Згодом зустрічався із обраною та, маючи вишукані манери, продовжував «спілкування» наодинці. Чоловік завжди щедро пригощав жінок алкоголем. Після випитого ті втрачали контроль над своєю поведінкою, а залицяльник, прихопивши із собою цінні речі (мобільні телефони, гроші, золоті вироби), швидко покидав місце зустрічі. Так, в однієї із жертв чоловік викрав кредитну картку та зняв із неї понад 22 тисячі гривень.

Рівненський ловелас, обіцяючи одруження, виманює у дівчат гроші

Однак не тільки спокусою і обкраданням жінок займався ловелас. Винаймаючи у Рівному квартири на декілька днів, він виносив із них усе, що можна було потім продати та здати в ломбард. Під «руку» потрапляли телевізори, роутери та побутова техніка. Після чергової такої афери поліцейським вдалося встановити особу зловмисника, якого оголосили в розшук.

Правоохоронці розшукали чоловіка у Києво-Святошинському районі столиці. Його затримали під час зустрічі із черговою «жертвою».

Коли його доставили до Рівненського відділу поліції, той зізнався у шести скоєних злочинах.

Правоохоронці з’ясували, що чоловік уже притягувався до кримінальної відповідальності за майновий злочин та іспитовий строк ще не відбув. Тепер за скоєне йому загрожує до п’яти років позбавлення волі.



За матеріалами відділу комунікації ГУ НП
в Рівненській області





На правах реклами