Ми у Facebook
22.01.2016, 16:40

Екстраліга України. 17 тур. «Кардинал-Рівне» - «Спортлідер+» [ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ] [+Відео]

У п'ятницю, 22 січня, у Рівному відбудеться матч 17 туру головної футзальної ліги України. МФК «Кардинал-Рівне» на власному майданчику прийматиме команду «Спортлідер+» із Хмельницького. Поєдинок відбудеться на домашньому майданчику рівненчан – у спортивній залі ДЮСШ №4, вул. Фабрична, 7.
Гра проти сусідів-хмельниччан стане для «кардиналівців» останньою домашньою грою в регулярному чемпіонаті. Початок поєдинку о 17:00.

Анонс від UA-Футбол, Артем Терентьєв:

Ох, і весело буде в Рівному!!! Місцеві "кардинали", які, як відомо, ведуть заочну боротьбу з "Приватом" за восьму сходинку і право потрапити в плей-офф, будуть приймати "Спортлідер+". Що це означає? Тільки те, що на паркеті спорткомплексу ДЮСШ-4 буде дуже багато боротьби, оскільки так уже повелося, що зустрічі цих двох команд інакше не проходять. Тому, вболівальники в Рівному напевно будуть задоволені грою. А от чи будуть вони задоволені результатом?

В принципі, у рівненчан є всі підстави сподіватися на позитивний результат. "Кардинал-Рівне" перебуває в хорошому настрої після виходу у "Фінал восьми" Кубка України. А це не могло не позначитися. І напевно підопічні Сергія Піддубного будуть прагнути продовжити свій переможний настрій. Тим більше, вони будуть грати вдома, а там "жовто-зелені" будуть робити все для того, щоб не відпустити "Спортлидер+" з миром.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Кардинал-Рівне» успішно здолав перший кубковий бар’єр

У Києві «Кардинал-Рівне» мінімально поступився «ЛТК-Інбев-НПУ»

У свою чергу, на хмельницьку команду теж цікаво буде подивитися. Перш за все, із-за того, що вони сенсаційно вибули з Кубка України, програвши "АРПІ". Цього, безумовно, ніхто не чекав. Так що, у Рівному підопічні Романа Ковальчика приїдуть не в найкращому настрої. Але це не означає, що "Кардиналу" буде легко в грі з подолянами. Напевно "лідери" злі на самих себе, тому рівненчани цілком реально можуть потрапити під гарячу руку гостей. І це, безумовно, лише додасть інтересу грі. Якщо "Спортлидер+" переможе в Рівному, то це буде хорошою сатисфакцією за поразку в Запоріжжі. Тому, для футзалістів з Хмельницького даний матч буде не менш принциповим, ніж для господарів.

Таким чином, ми очікуємо від поєдинку в Рівному справжнього видовища. Такого, до якого ми вже звикли, коли мова йде про протистояння "Кардинала" та "Спортлидера+". Відповідно, є всі підстави вважати, що цей поєдинок стане прикрасою туру.









На правах реклами