Ми у Facebook
26.01.2016, 12:00

У футзальному чемпіонаті Рівного несподівано визначився достроковий переможець [+Відео]

Минулими вихідними у Рівному відбулося відразу два тури Чемпіонату міста з футзалу. За їх результатами визначився переможець турніру, хоча, здавалося, доля чемпіонства буде вирішуватися лише в останній ігровий день.
Матчі 7 туру, 23.01, субота:
Рівнегаз – Феміда - 1:5, Комфорт-сервіс – Квартал - 5:4, Ребелс – Славія - 0:4, Хімік-Садове – Горизонт - 5:4, Північ-центр – Граніт - 1:9

Матчі 8 туру, 24.01, неділя:
Горизонт - Феміда - 5:1, Комфорт-сервіс - Хімік -Садове - 6:0, Рівнегаз - Ребелс - 5:6, Славія – Північ-центр - 6:1, Квартал – Граніт - 3:7

Ключовою у спарених турах футзального чемпіонату стала гра між лідерами змагань - «Комфорт-сервісом» та ФК «Хімік-Садове». «Комфортівці» більш ніж упевнено провели весь поєдинок, в кінцівці матчу просто декласувавши суперника, який авантюрно пішов уперед. Здавалося крупна перемога над черговим конкурентом і гра проти далеко не найсильнішого суперника в останньому турі, практично, гарантували «Комфорту» перемогу у турнірі. Проте…

Вже після завершення гри між «Комфорт-сервісом» та ФК «Хімік-Садове» представники останнього написали протест на участь у матчі незаявленого гравця. Цей протест був наступного дня розглянутий суддівською колегією РМФФ та задоволений.

Зокрема, «…згідно рішення головної суддівської колегії відкритого чемпіонату міста Рівне з футзалу за участь незаявленого гравця Петрика Едуарда в матчах 2 - 8 турів змагань за команду «Комфорт-сервіс» останній зараховано технічні поразки в матчах чемпіонату міста Рівне з командами «Північ-центр», «Рівнегаз», «Горизонт», «Славія», «Граніт», «Квартал», «Хімік», в яких вказаний футболіст приймав участь…»

Таким чином, отримавши «плюс три» переможцем Чемпіонату дострокова стала «Славія», для якої цей тріумф виявився третім поспіль. Фінішувати другим усі шанси отримав ФК «Хімік-Садове», яким достатньо не програти «Кварталу». Шанс поборотися за третє місце отримав костопільський «Горизонт» та «Граніт».

Щодо «володаря» останнього місця, то тут все залежатиме від матчу «Північ-Центр» - «Рівнегаз». Якщо в ньому перемогу здобудуть «газовики», то в першу лігу за будь-яких розкладів вилітає «Комфорт-Сервіс» (навіть якщо він розгромить в своєму матчі «Феміду»), адже в особистих зустрічах «Комфорт» має поразки і від «Рівнегазу», і від «Північ-Центру». За інших результатів матчу «Рівнегаз» - «Північ-Центр» та «Комфорт-Сервіс» - «Феміда» можливі варіанти з вильотом «Рівнегазу».



МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У Чемпіонаті Рівного з футзалу визначився одноособовий лідер

У 6 турі Чемпіонату Рівного з футзалу фаворити виграли в унісон



Матчі 8 туру.



Матчі 7 туру.







На правах реклами