Ми у Facebook
27.01.2016, 12:00

Кузнецовськ поскаржився Яценюку на начальника обласного пенсійного фонду

Відповідне звернення міськрада Кузнецовська спрямувала до Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка, Міністра соціальної політики України Павла Розенка, Голови правління Пенсійного фонду України Олексія Зарудного.
У зверненні депутати просять "розглянути питання про доцільність перебування на посаді начальника Головного управління Пенсійного фонду України в Рівненській області Василя Петняка" (на фото внизу).

У Рівному чоловік хотів застрелитись

Причина цього - невдоволення реорганізацією місцевих органів Пенсійного фонду. Адже, говориться у зверненні, при реорганізації чиновники не дотримуються однакового підходу при злитті управлінь. Так, найближчим часом вони запланували приєднати управління Пенсійного фонду України в Кузнецовську до управління Пенсійного фонду у Володимирецькому районі. Це при тому, що у Кузнецовську налічується 11,5 тисячі пенсіонерів, а на офіційному веб-сайті Рівненської обласної державної адміністрації розміщено інформацію начальника Головного управління Пенсійного фонду в Рівненській області Василя Петняка, згідно з якою об’єднанню підлягають лише ті управління Пенсійного фонду України, що обслуговують менше 10 тисяч пенсіонерів.

Як зміняться пенсії у 2016 році

Також депутати у зверненні наголошують, що в інших містах-супутниках атомних електростанцій більш об'єктивно поставилися до вирішення питанян преорганізації, а саме: в м.Южно-Українську (населення 42 тисячі осіб) – до нього приєднали управління в Арбузинському районі; в м.Енергодар (населення 54 тисячі осіб) – управління залишилось самостійним; в м.Нетішин (населення 36 тисяч осіб та лише 7,5 тисячі пенсіонерів.) – управління залишилось також самостійним.

Тож депутати вимагають однакового підходу при реорганізації і створити не Володимирецьке, а Кузнецовське об’єднане управління Пенсійного фонду України, або залишити Кузнецовське управління Пенсійного фонду України самостійним.








На правах реклами