Ми у Facebook
02.02.2016, 18:20

Які подарунки готують рівняни на День святого Валентина

Невдовзі до нас прийде свято усіх закоханих – День святого Валентина. Ми вирішили поцікавитись у рівнян на вулиці, як вони будуть його святкувати, і що подарують своїм половинкам в цей день?
Катерина Цюзь, 20 років, студентка:

- Я святкувати не буду, але друзі - ті, хто святкують - здебільшого просто посидять десь разом, якусь там романтичну ваніль один одному подарують (один друг планує м'яку іграшку подарувати, а двоє подруг своїм половинкам парфуми дарують).

Переможці конкурсу "Моя валентинка" отримають масаж від "Сабай Тай"

Ганна Йосипівна, 69 років, пенсіонерка:

- Ніяк не буду святкувати. У роки моєї молодості такого свята не було, ми й не святкували. І починати вже запізно.

Новий конкурс від журналу "ВІТАЄМО!" - "Моя валентинка"

Володимир Паламарчук, 24 роки, автомеханік:

- Буду святкувати зі своєю коханою дівчиною. Думаю влаштувати романтичний вечір із шампанським і фруктами. Можливо, сам приготую солодощі. Само собою - "валентинку" , але це ж не подарунок. Над подарунком ще думаю.

Яніна Загурська, 20 років, волонтер:

- Святкувати буду, адже є з ким. Звичайно, цей день не є чимось особливим серед інших 364. Я стараюся висловлювати своїй коханій людині слова вдячності за все кожного дня. На подарунок підготувала бальзами для губ: для себе (зі смаком молока) та для коханого (зі смаком крем-соди). У чому особливість? У тому, що під час поцілунку смаки поєднуються в один дуже особливий.

Декілька креативних ідей для оформлення валентинок [+Фото]

Дмитро Гибалюк, 26 років, медичний брат:

- Поки що ніяких планів не маю, але час ще є, щось придумаю.

Оксана Васьковська, 31 рік, домогосподарка:

- Ми будемо святкувати вдома. Покладемо сина Артема спати, а самі будемо дивитись якийсь фільм і пити пиво з рибкою. Дарувати нічого не буду. У чоловіка подарунок на все життя - Артем.





На правах реклами