Ми у Facebook
08.02.2016, 21:00

Ідеї для водіїв: як зробити освіжувач повітря в автомобіль

Пропонуємо скористатися найпростішими рецептами.
Неприємний запах в салоні авто - одна з головних проблем, яка турбує багатьох автомобілістів. Звісно, можна придбати освіжувач і забути про проблеми, але з теперішніми цінами вигідніше зробити його власноруч.

Спосіб 1
Для виготовлення ароматизатора в авто вам знадобиться ємність для ароматичної рідини, рослинна олія (без запаху) та ефірна олія на ваш вибір (продається в аптеках). Налийте олію в ароматичну ємність, додайте 6-10 крапель ефірної олії і збовтайте. Ваш ароматизатор готовий! Для отримання оригінального запаху можете змішувати кілька різних ефірних олій, але не більше трьох.

Спосіб 2
Якщо ж ви хочете зробити більш довготривалу "пахнючку", підготуйте будь-яку підходящу баночку, 1-2 чайних ложки желатину, 1 чайну ложку гліцерину, воду та будь-яку ефірну олію.

Приготування: желатин висипте в підготовлену ємність, залийте водою і зачекайте, доки розчиниться. Потім до суміші додайте гліцерин і 5-6 крапель ефірної олії, замішайте і поставте в холодильник на 20-25 хв. Після того, як освіжувач загусне, його можна перекласти в гарнішу баночку з-під використаного ароматизатора.

З такими ароматизаторами у вашому авто завжди буде гарний запах!

Статті до теми:

Поради чоловікам: як позбутися плям у салоні автомобіля

Як швидко розморозити скло автомобіля [+ПОРАДИ]

Топ-5 автомобільних новинок, які презентують у 2016 році





На правах реклами