Ми у Facebook
09.02.2016, 19:20

На тренінгу у Рівному слухали музику і обіймалися

Днями у Рівному відбувся тренінг "Формування життєвого простору 2016 року за допомогою практик духовного вибору", який провела відомий рівненський психоаналітик, психотерапевт за методом розстановок по Хелінгеру, бізнес-тренер та просто багатогранна особистість Марія БУГАЄНКО.

- Іноді побути декілька годин в потрібному місці в особливий час і зробити правильні дії - це дає такі результати, яких ми, можливо, очікували вже кілька років, - розповідає пані Бугаєнко. - але так і не отримали, хоч докладали до цього чимало фізичних та психічних сил. І одна з причин цього - ми, не володіючи інформацією і знанням, не використовуємо енергію простору, не користуємося підтримкою Вищих Сил. Адже у Всесвіту стільки всього створено й існує в допомогу людям для нашої життєвої творчості.

Участь у тренінгу взяли трохи більше 12 людей і, хоч він тривав чотири години - з 18 до 22, залишилися задоволеними. Серед гостей було багато представниць чарівної статі в червоному вбранні - такий дрес-код визначили для заходу, беручи до уваги рік вогненої Мавпи.
Тренінг розпочався на приємній ноті - ми, сівши в коло, записували під приємну музику подяки минулому 2015 року за усі його благословіння - за людей, за речі, за здійснені бажання, за все, що вважали необхідним. Це вже створило оптимістичний настрій та допомогло мислити позитивно!

Пізніше довідалися, як правильно створювати Карту Мрій - коллажі наших бажань, котрі мають візуалізуватися, і як уникнути розповсюджених помилок з цього приводу.

Усе геніальне - просте, і автор цих рядків, можливо, не до кінця зрозумівши глибину усіх езотеричних знань, усвідомив дві дуже важливі речі:

1. Коли людина занадто чогось хоче - то вона зациклена, "зажата" на своїх цілях та бажаннях, і це заважає Всесвіту реалізувати їх.
2. Інколи наші мрії не збуваються, бо наше надсвідоме та підсвідоме "Я" має приховану користь і вигоду з наших страждань. Та коли усвідомити й проаналізувати цей "садо/мазо механізм" - можна виправити становище!

- Як ми там чудили! - захоплено ділиться учасниця Рита Шугарінг. - Отримала масу потрібної та доступної для мого розуму (посміхається) інформації про духовні, душевні та матеріальні пріоритети, на які потрібно звернути увагу. Після тренінгу тепер прийняття свого "Я", планів, дій, гармонія, спокій та впевненість в тому, що роблю в 2016 році!

- Хоч я за фахом також психолог, - говорить учасниця тренінгу Ірина, - дізналася чимало цікавого, отримала відповіді на своїх запитання. Не шкодую, що прийшла!

Далі були неординарні розстановки, за допомогою яких ми змогли краще, глибше зрозуміти свої взаємини з нашим життям, нашою справою (для кожного це своє), з грошима, з собою, з Богом, поглянути на важливі для нас стосунки. У присутніх на тренінгу виникло багато питань, і Марія Бугаєнко відповіла на них.

Дуже корисною також була побудова свого "Колеса життєвого балансу" - пріорітетних сфер 2016 року. Як з'ясувалося, пріорітети у кожного власні, і дуже важливо бути собою та бути чесним із собою у їх постановці й реалізації, щоб не потрапити під вплив чужих маніпуляцій і суспільних стереотипів.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ