Ми у Facebook
11.02.2016, 14:00

Звідки дізнатися, чи законний встановлений у Рівному кіоск

Це можна зробити на сайті міськради Рівного.
Нагадаємо, що вчора вперше цього року у місті почали зносити незаконні гаражі-"черепашки".

Схему тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності, розміщених на території міста Рівне, розробило міське управління містобудування та архітектури. На ньому зеленим та коричневим кольором позначено споруди, власники яких мають документи-дозволи на встановлення, темно-рожевим - ті, щодо яких ще не з'ясовано, чи вони легальні, а ось незаконні споруди позначено червоним кольором. Подивитися схему можна за цим посиланням.

За вбивство п'яти людей засудили інспектора прикордонної служби "Рівне"

Втім, рівнянин Сергій Ковальчук вважає цю схему недосконалою.

"Це статична карта яка ще створювалася (наскільки я пам'ятаю) до виділення коштів, і де далеко не 90% нанесено тимчасових споруд.
До того ж там немає жодної інформації про умови оренди землі (ціна, строк, додаткові "навантаження", як то благоустрій навколо і т.д.), хто власник МАФу (малої архітектурної форми), які характеристики повинні за умовами договору бути у неї (площа, вигляд, спеціалізація і т.д.)", - написав Сергій Ковальчук у соцмережі Фейсбук.

Як рівняни відреагували на знесення незаконних гаражів


На його думку карта-схема мала б бути інтерактивною, щоб кожен член громади міг зайти і перевірити, кому об'єкт належить, які умови оренди, коли вона, закінчується і чи взагалі він законний.






На правах реклами