Ми у Facebook
17.02.2016, 18:20

«Верес» поступився львівським аматорам та втратив ще одного гравця [+Фото]

У черговому товариському поєдинку, проведеному на Львівщині, рівненський «Верес» мінімально програв представнику обласного чемпіонату. СКК «Демня», який, крім львівської Прем'єр-ліги, виступав в Аматорському чемпіонаті України, забив переможний м'яч за дванадцять хвилин до завершення гри.
Головний тренер рівненчан Віктор Богатир у звітному матчі продовжив перегляд потенційних новачків. Як результат, експерименти зі складом привели до пропущеного голу під завісу поєдинку. Бронзовий призер Прем'єр-ліги Львівської області провів м'яч на 78 хвилині.

Наступний «товарняк» «Верес» відіграє у четвер, 18 лютого, проти молодіжного складу львівських «Карпат».

Тим часом, у таборі рівненчан офіційно повідомили про розірвання контракту зі ще одним футболістом.

В осінній частині чемпіонату 34-річний Любомир Гальчук проявив себе не лише як надійний захисник, але й як умілий пенальтист – три з трьох. Сьогодні Любомир вирішив залишити команду.

«Вік футболіста нетривалий. Нині мені – 34, на професійному рівні можливо пограю ще рік, а далі що? А тут з’явився шанс. Мій хороший друг, який працює тренером у Канаді, запропонував приїхати допомагати йому в якості граючого тренера. Плюс він підшукав мені ще й іншу роботу. Ми довго думали з родиною, і вирішили, що такий шанс буває раз в житті. Днями забрав паспорт з візою, їхати потрібно в кінці лютого-на початку березня. Терміни тиснуть. Шкода, адже дуже хотілося дограти цей чемпіонат, допомогти команді. Тому хочу вибачитися перед вболівальниками, і подякувати президенту клубу Олексію Хахльову, який, попри мій контракт, пішов на зустріч», - розповів гравець Інформаційній Службі НК «Верес».

Поділився Любомир Гальчук і власними думками щодо перспектив «Вереса».

«У програному поєдинку проти «Демні» грали переважно новачки. А от недільний поєдинок проти «Скали» був показовим. На полі вже було видно команду, кістяк, здатний досягати результату. Попереду місяць, якщо до нинішнього складу додати ще два-три хороших виконавці, думаю, все буде гаразд», - відзначив футболіст.

Нагадаємо, що рівненський «Верес» раніше зіграв проти команди другої української ліги «Скала» (Стрий). Незважаючи на те, що рівненчани двічі вели у рахунку, поєдинок завершився внічию 2:2.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Верес» у товариському матчі переграв аматорів зі Львівщини

«Верес» не втримав перемогу у товариському матчі проти «Скали»
























На правах реклами