Ми у Facebook
21.02.2016, 10:00

Смертельна ДТП на Рівненщині (+ФОТО)

Аварія трапилась в селі Олізарка Володимирецького району.
Трагедія трапилась вчора, 20 лютого близько п’ятої години ранку. За повідомленням поліцейських, ДТП сталось в селі Олізарка Володимирецького району з потерпілими.

Слідчо-оперативна група на місці події з’ясувала, що водій автомобіля марки «MERCEDES-BENZ VITO», рухаючись по трасі «Переброди-Дубровиця-Володимирець-Суховоля», не впорався із керуванням на повороті, а відтак - з'їхав на узбіччя й перекинувся разом з автівкою.

Жінка, яка збила двох дітей на переході у Рівному, визнала свою вину

Унаслідок ДТП 28-річний чоловік від отриманих травм загинув на місці події, а 26-річного пасажира Мерседеса було доставлено до спеціалізованої медико-санітарної частини Кузнецовська, де після надання медичної допомоги він був відпущений додому. Обоє учасників автопригоди — жителі Кузнецовська.






За фактом порушення правил дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.



Правоохоронці встановлюють обставини події, зокрема й те, хто на момент скоєння ДТП перебував за кермом. Проводиться досудове розслідування, повідомили у відділі комунікаці ГУНП в Рівненській області.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ