Ми у Facebook
24.02.2016, 15:40

У Рівному під час вечора «Наша спортивна гордість» відзначили кращих у інваспорті [+Фото]

У п’ятницю, 19 лютого, в приміщенні КЗ «Рівненський регіональний центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» Рівненської облради пройшов святковий вечір «Наша спортивна гордість». На ньому були відзначені кращі спортсмени-інваліди Рівненщини за підсумками спортивного сезону 2015 року.
Початок заходу присутні зустріли хвилиною мовчання, вшанувавши пам'ять Героїв Небесної Сотні.

Загалом, переможців визначили у дванадцяти номінаціях за підсумками спортивного сезону 2015 року. Загалом нагородили 67 кращих спортсменів з паралімпійських та дефлімпійських видів спорту, юніорів-, дітей- та ветеранів-спортсменів, тренерів, керівників навчальних закладів.

Зокрема, голова обласної федерації профспілки працівників культури Петро Давидюк нагородив грамотами та цінними подарунками начальника регіонального центру «Інваспорт» - Кучера Віктора Олександровича, тренера-викладача з пауерліфтингу регіонального центру «Інваспорт» - Полюховича Вадима Олександровича, тренера-викладача з настільного тенісу регіонального центру «Інваспорт» - Коваленка Василя Степановича, тренера-викладача з пауерліфтингу регіонального центру «Інваспорт» - Коверзу Михайла Миколайовича за вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту серед інвалідів Рівненської області.

Повний список номінантів святкового вечора «Наша спортивна гордість» за підсумками спортивного сезону 2015 року

«Ви є не тільки нашою спортивною гордістю, а й візитівкою Рівненщини у світі. Я переконаний, що у 2016 році на Паралімпійських іграх у Ріо-де-Жанейро завдяки Вам буде майоріти український прапор», - привітав від імені депутатського корпусу Олексій Бучинський, заступник голови Рівненської облради, присутніх спортсменів та їх тренерів.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У Рівному 20 лютого вшанують кращих спортсменів «Інваспорту»

На Рівненщині нагородили тих, хто прославив область у 2014 році





















На правах реклами