Ми у Facebook
26.02.2016, 10:40

Рівненські правоохоронці попереджають про шахрайство з ... проститутками

Познайомитися із чоловіком чи жінкою нині не складно, адже в мережі Інтернет достатньо сайтів на будь-який смак і для будь-яких потреб.
Однак серед їхніх користувачів більше, ніж достатньо, шахраїв, які використовують для своїх злочинних намірів усілякі способи.

Працівники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, виявили новий вид шахрайства. На декількох популярних сайтах невідомі розміщують оголошення щодо надання інтимних послуг молодими дівчатами. За вказаними номерами мобільних телефонів можна замовити жіночі втіхи у різних містах України. Для цього шахраї призначають вам зустріч в обумовленому місці, де наявний термінал одного із банків, і зазначають, що після здійснення передоплати на картковий рахунок до вас підійде замовлена вами дівчина.

У Рівному - новий вид шахрайства


Однак після перерахунку коштів мобільний номер телефон, як і жриця кохання та сплачені кошти, знаходяться поза зоною досяжності.

Працівники поліції вкотре застерігають громадян, не поспішати виконувати пропозиції або вимоги незнайомців, особливо тих, що стосуються переказу коштів на мобільний телефон або банківський рахунок. А головне, якщо ви стали жертвою шахраїв, негайно телефонуйте в поліцію. Чим оперативніше надійде повідомлення, тим більше шансів розкрити злочин.

Нові види телефонного шахрайства у Рівному

Відділ комунікації
ГУНП в Рівненській області





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ