Ми у Facebook
01.03.2016, 15:20

У появі ідеї переселити міську санепідстанцію Рівного винен...Шевченко

Адже саме екс-головний санітарний лікар області Геннадій Шевченко звертався з такою пропозицією до міського голови Рівного Володимира Хомка.
Нагадаємо, що рівненські санепідеміологи скаржилися, що їх хочуть виселити з приміщення біля речового ринку Рівного на вулиці Замковій, 29. Мовляв, це ініціатива міського голови Рівного Володимира Хомка. Втім, п. Хомко заперечив, що це була його ініціатива.

А на останній прес-конференції міський голова більш детальніше розповів про походження ідеї з переселення санепідеміологів:

Голова облради ініціював створення робочої групи з вивчення ситуації на Замковій, 29


- До мене прийшов керівник Рівненського обласного лабораторного центру Держсанепідслужби Геннадій Шевченко. Сказав: "Заберіть у нас приміщення міської санстанції на Замковій, бо воно нам завелике. Ми зробили ремонт у приміщенні санепідстанції на вулиці Котляревського і хочемо всіх переселити туди". А потім підійшла керівник управління облуправління юстиції Іванна Смачило і поскаржилася, що у них немає приміщення. Тому й була думка віддати приміщення СЕС - юстиції.

Міський голова Рівного Володимир Хомко пообіцяв, що односібно не вирішуватиме питання про переселення санепідеміологів. Це питання винесуть на розгляд сесії міськради Рівного, яка відбудеться 10 березня.







На правах реклами