Ми у Facebook
02.03.2016, 17:20

Юна красуня, вихованка школи моделей ARTmodels - обличчя глянцевого журналу "ВІТАЄМО!"

Така юна, а вже з величезним досвідом участі у самих різноманітних конкурсах та фестивалях. Така наївна, а вже з чітко визначеною «дорогою в майбутнє». Анна Остапчук.
Володарка головної корони «Перлинка Рівного 2014», 1-віце «Принцеса Країни 2014», «Дитина Року 2015», переможниця багатьох міжнародних та всеукраїнських фестивалях в номінації «хореографія».

Ти вже давно займаєшся танцями. Як воно, мати таке захоплення? Яку роль відіграє танець у твоєму житті?

- Танець – це емоція, історія, яку ти розповідаєш, не проронивши ні слова... Моє захоплення вже давно переросло в дещо більше. Саме тоді, коли ти біжиш на щоденне тренування не тому, що ТРЕБА, а тому, що ХОЧЕШ, коли вдихаєш на повні груди незмінний із роками запах дерев’яних станків у танцювальному класі, коли чуєш «живий» звук музичного інструменту, коли не встигаєш змінювати балетки, бо вони протираються до дірок, виконуєш усі настанови і поради мудрого викладача, і це приносить тобі масу задоволення, розумієш, що це стало справою твого життя. Я вже визначилася зі своєю майбутньою професією: однозначно буду хореографом. Маю величезну мрію, відкрити свою хореографічну студію.


Новорічний випуск журналу "ВІТАЄМО!"





Розкажи про своїх вчителів. Хто з тобою займається?


- Я займаюся 4 дні на тиждень у колективі народного танцю і 3 дні акробатикою на пілоні. Крім цих занять, ще беру індивідуальні уроки для своїх сольних постановок. Але за 7 років мого «танцювального життя» зі мною працювали різні педагоги. Користуючись нагодою, хочу всім подякувати. Дякую своїй самій першій вчительці Лесі Василівні за мої перші «носочок-п’яточка», Наталії Григорівні - за мою першу і п’яту позиції, за величезний багаж знань, який я зараз із упевненістю використовую. Дякую Ларисі Володимирівні за перший шпагат, Лані та Олі, що навчили робити безліч трюків та дарують гарний настрій. Дякую Наталії Миколаївні, Ірині Василівні, Олені Олександрівні, Наталії Віссаріонівні за те, що тепло прийняли мене, за професіоналізм, за доброту та вміння пояснити, не піднявши голосу на дитину. Ну і, звичайно, не вистачить моїх слів, щоб висловити подяку Дарині Сергіївні! Це вже не просто педагог для мене, а наставник, друг, взірець для наслідування. Дякую за віру в мене. Дякую, що Ви є!

Ти брала участь у декількох конкурсах краси. Закінчила школу моделей ARTmodels. Розкажи про той період свого життя.

- ARTmodels для мене - це не просто школа моделей. Це насправді школа всебічного розвитку дитини. Чомусь рівняни асоціюють слово ARTmodels обов’язково з моделінгом, але навіть не знають, як всього багато різного, цікавого, нового, незабутнього відбувається з учнями школи. Тільки тут, мені здається, дитина зможе знайти себе, визначитися з улюбленою справою, відкрити в собі якісь таланти, спробувати себе в різних жанрах мистецтва, матиме можливість відвідувати найкращі культурні заходи міста. Саме завдяки ARTmodels я зрозуміла, чого хочу в житті, куди мені рухатися, у мене з’явилася мрія, яку я обов’язково втілю у життя. Зараз я офіційно не відвідую заняття основного складу агентства моделей, але Оксана Михайлівна завжди мені пропонує взяти участь у різноманітних цікавих заходах, і я завжди з радістю на це погоджуюсь. Дуже їй вдячна за те, що вона з любов’ю ставиться до всіх учнів і випускників і дає шанс і можливість для розкриття свого потенціалу.




Як ти все встигаєш: і вчитися в школі, і танцювати? Коли відпочиваєш?


- Нехай пробачать мені вчителі, але я не дуже люблю вчитися в школі (сміється). У табелі маю декілька вісьмірок. Вважаю, що треба багато читати, вчити рідну мову, щоб грамотно висловлювати свої думки. Люблю англійську та німецьку, знання яких таке важливе, коли потрапляєш у іншу країну. Я чітко визначилася зі своєю майбутньою професією, і доводити аксіоми та теореми в шпагаті точно не збираюся (сміється). А відпочиваю я досить часто і по-різному: катання на лижах, їзда верхи, поїздки в табори, екскурсії, відпочинок на морі. У мене дружня, весела та міцна сім’я, я завжди заручена підтримкою близьких та друзів, тому я все встигаю, і дякую Богу, що все це маю!



Дізнатися більше про Анну Остапчук та ще багато цікавої інформації читайте на сторінках весняного випуску журналу "ВІТАЄМО!".

Запитуйте журнал "ВІТАЄМО" у кіосках мережі торгівлі друкованою продукцією "ОГОПРЕС" та на пункті прийому оголошень Видавничого дому "ОГО" (м.Рівне, вул.Шкільна, 2, перший поверх, телефон (0362) 433-777).

А найближчим часом на порталі OGO.ua читайте матеріали зі свіжого номера журналу "Вітаємо!"




Фото: Людмила Гапон, Володимир Качурець
Макіяж: Мар’яна Ігас
Дякуємо за гостинність Рівненському міському Палацу дітей та молоді





На правах реклами