Ми у Facebook
03.03.2016, 15:40

Обласну спартакіаду працівників органів місцевого самоврядування виграли дубенчани

Спартакіада Рівненської області серед працівників органів місцевого самоврядування пройшла в Сарнах. Спортсмени-аматори змагалися в міні-футболі, волейболі, настільному тенісу, шахах та шашках. Всього було представлено 13 районів Рівненщини, а перемогу здобула команда Дубенського району.
«Хочу подякувати вам за те, що власним прикладом заохочуєте громадян долучатися до спорту та здорового способу життя. Адже спорт є запорукою не лише фізичного, а й духовного здоров’я нації», – на початку змагань звернувся до учасників спартакіади Микола Драганчук, перший заступник голови Рівненської обласної ради. Він побажав також наснаги, спритності та успіху. За його словами, такі змагання не лише засвідчують прагнення до здорового способу життя, але стимулюють створення згуртованого і дружнього колективу.

За підсумками змагань, команди показали наступні результати:

- з шашок, 1 місце здобув Дубенський район, 2 місце – Корецький район, 3 місце – Рівненський район, Сарненський район посів 7 місце.
- з шахів 1 місце здобув Корецький район, 2 місце – Березнівський район, 3 місце – Дубенський район, Сарненський район посів 7 місце.
- з настільного тенісу 1 місце здобув Дубровицький район, 2 місце – Володимирецький район, 3 місце – Рівненський район, Сарненський район посів 8 місце.
- з міні-футболу 1 місце здобув Млинівський район, 2 місце – Володимирецький район, 3 місце – Рокитнівський район.

За першість з волейболу команди змагалися у двох підгрупах: у першій групі Радивилів – Корець з результатом 0 – 2, Радивилів - Сарни (2-1), Сарни - Корець (2 – 0).

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У Рівному пройшла Спартакіада з плавання серед дітей-інвалідів

В Острозі стартувала VI Всеукраїнська спартакіада серед військових ліцеїв

За підсумками командної гри, сарненські волейболісти посіли І місце в групі, Корець ІІ місце, ІІІ місце – Радивилів. У другій групі команда Березнівського району здобула першість. У фіналі, в боротьбі за ІІІ місце, перемогу здобула команда Корецького району, команда Березнівського району переграла Сарни з рахунком 2:0.

За загальними підрахунками, перемогу в обласній Спартакіаді здобула команда Дубенського району, срібними призерами стали представники Рівненського району, третє місце виборола команда Корецького району.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ