Ми у Facebook
07.03.2016, 11:30

Що рівненські чоловіки даруватимуть жінкам на 8 Березня? [ОПИТУВАННЯ]

Наближається свято 8 Березня. Передсвяткова метушня повсюди – в бутіках, на квіткових ринках та ювелірних магазинах. Тому ми вирішили запитати чоловіків-рівнян про те, що вони даруватимуть своїм коханим та мамам на свято.
Михайло, 38 років, підприємець:

«Цього року вирішив бути непередбачуваним. Тому замовив для дружини сеанс масажу в одному з SPA-салонів міста. Потім відправлю її на зачіску та макіяж, а ввечері запрошу на романтичну вечерю. Думаю, що їй має сподобатися такий подарунок».

Олег, 22 роки, студент:

«Ще не думав над тим, що саме подарувати дівчині. Маю на це ще три дні. Але з тим, які у нас в країні зарплати, далеко не побіжиш. Приходиться виходити із того, що є. Може букет тюльпанів подарую, може якісь парфуми чи ще щось. Як на мене, то головне не подарунок, а увага, яку приділю їй у цей день».

Яким подарунком здивувати кохану на 8 Березня

Богдан, 28 років, менеджер:

«Вже купив дружині і мамі подарунки. Завжди заздалегідь готуюся до свята. Бо потім ажіотаж навколо – багато людей, великі черги, ціни піднімають. А так є шанс походити по магазинах, пошукати те, чого хочеш. Дружину цього року порадую новою золотою підвіскою, а мамі купив кухонний комбайн. Подарунки за їхнім побажанням. Адже краще спитати, що потрібно, ніж купити що-небудь».

Юрій, 19 років, студент:

«Дівчина противник цього свята – феміністка вона у мене. Тому разом вирішили його не святкувати. А так, як в університеті державний вихідний, то просто виберемося десь на природу відпочити. Але лише за умови, що погода буде гарною. А ні, то просто сходимо разом в кіно. Тобто нічого особливого. Звичайний вихідний».

За скільки у Рівному можна придбати букет квітів до 8 Березня

Олександр, 53 роки, інженер:

«Дружина любить несподіванки та сюрпризи. Вже більше 20 років намагаюся щоразу дивувати її по-новому. Цьогоріч запланував поїздку в гори, бо ми обоє любимо активний відпочинок. А поки ще сніг не розтанув, то можна покататися на лижах. Бо ж є куди поїхати не лише за кордоном, а й в Україні».

Назар, 33 роки, бухгалтер:

«Знаєте, якщо чесно, то якось закрутився на роботі. Мало не забув, що скоро свято. Добре, що ви нагадали, треба квіти замовити. Бо ж потім будуть дорожчі, а то й взагалі не буде. Дружині – букет білих троянд. То наша традиція. А мама полюбляє тюльпани. Тому негайно забіжу у квітковий і замовлю їх на ранок 8 Березня».






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ