Ми у Facebook
07.03.2016, 17:30

«Верес» обіграв у товариській грі молодіжку «Скали»

У черговому товариському матчі рівненський «Верес» здобув упевнену перемогу у поєдинку проти стрийської «Скали» U-19. Гра відбулася на стадіоні «Сокіл» у Львові під час четвертого тренувального збору на Львівщині.
Рахунок у матчі підопічні Віктора Богатиря та Юрія Панфілова відкрили у середині першого тайму. На хвилині передачу Тараса Коблюка точним ударом замкнув Антон Яременко – 1:0.

Після перерви «Верес» розвинув успіх. На 60-й хвилині дубль оформив Антон Яременко, самотужки розібравшись з кількома опонентами - 2:0. З таким рахунком гра і завершилася.

Як повідомили в інформаційній службі НК ФК «Верес», наступну контрольну гру четвертого тренувального збору рівненчани проведуть 10 березня проти клубу львівської Прем'єр-ліги «Миколаїв». Де саме пройде зустріч - наразі уточнюється.

Нагадаємо, що 2 березня «Верес» провів свій перший контрольний поєдинок у рамках четвертого навчально-тренувального збору. У Винниках на стадіоні імені Богдана Маркевича підопічні Віктора Богатиря та Юрія Панфілова помірялися силами із місцевим «Рухом».
Ще у першому таймі рівненчани пропустили гол у свої ворота. Його забив гравець, що перебуває у «Русі» на оглядинах. До фінального свистка рахунок не змінився і НК ФК «Верес» поступився з рахунком 0:1.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Після львівських зборів «Верес» підсилився сімома гравцями

«Верес» поступився львівським аматорам та втратив ще одного гравця








На правах реклами