Ми у Facebook
10.03.2016, 17:20

«Верес» виграв ще одну гру та отримає мільйон гривень [+Фото]

У четвер, 10 березня, рівненський «Верес» здобув другу поспіль перемогу у товариському поєдинку. Крім приємного результату на полі, футболісти домоглися не менш вагомого здобутку у фінансовій сфері – міські депутати погодилися виділити команді 1 млн грн.
Контрольний поєдинок з аматорським ФК «Миколаїв» став для «вересівців» заключним на четвертому тренувальному зборі, які команда проводить на Львівщині. На стадіоні «Сокіл» у Львові рівненчани перемогли аматорський колектив із рахунком 1:0.

Нагадаємо, що перед цим у товариській грі на тому ж полі рівненський «Верес» переграв із рахунком 2:0 юнаків стрийської «Скали».

Тим часом, у Рівному на черговому засіданні сесії Рівненської міської ради депутати підтримали рішення про фінансування спортивних клубів шляхом надання субвенції обласному бюджету. За інформацією прес-служби «Вереса», клубу передбачено виділити один мільйон гривень.

«Вдячний міському голові і депутатам за розуміння, підтримку та вже систематичну співпрацю. Це хороший приклад того, що замість популізму - реалізовується важливий проект, направлений на виховання здорового суспільства, популяризації спорту та здоров’я. - Сподіваюся, що депутати Рівненської обласної ради також підтримають «Верес». І ми разом будуватимемо здорову, сучасну, європейську Рівненщину», - прокоментував рішення народних обранців Олексій Хахльов, президент НК «Верес».

Очікується, що депутати Рівненської обласної ради питання фінансової підтримки НК «Верес» розглянуть у п’ятницю, 11 березня, на засіданні чергової сесії розглянуть.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Після львівських зборів «Верес» підсилився сімома гравцями

«Верес» обіграв у товариській грі молодіжку «Скали»












На правах реклами