Ми у Facebook
15.03.2016, 08:00

Як учасникам АТО потрапити на лікування до Рівненського госпіталю ветеранів війни

У Рівненському обласному госпіталі ветеранів війни лікування та реабілітацію пройшли вже близько 700 учасників АТО. Це не лише мешканці Рівненщини, але й демобілізовані з інших міст України, зокрема, з Дніпропетровська, Києва, Хмельницького, Тернополя, Луцька та Кривого Рогу.
Аби учасники АТО змогли пройти лікування та реабілітацію, вони мають звернутися у обласний госпіталь ветеранів війни з посвідченням учасника бойових дій та направленням з місцевої поліклініки. У випадку відсутності посвідчення, боєць може пред’явити довідку про участь в антитерористичній операції. А направлення на лікування може надати головний лікар госпіталю.

АТОшник з Рівного виграв судову справу

Крім того, медичні послуги отримали 4 сім’ї учасників АТО та 12 родичів загиблих воїнів.

У закладі демобілізовані проходять медикаментозне, фізіотерапевтичне лікування та реабілітацію, також їм надають психологічну допомогу. Бійці мають змогу відвідувати тренажерний зал, басейн, масажний кабінет, кабінети тепло-, електролікування, магніто- та лазеротерапії.

ФОТО: у Рівному відкрили виставку, присвячену жінкам-військовослужбовцям

«Клеванський госпіталь є головною лікувальною базою для учасників АТО, саме тому для нього направлено максимальне фінансування, - зазначив заступник голови Рівненської облдержадміністрації Олександр Савчук. - Реабілітація учасників АТО є для нас пріоритетним завданням».







На правах реклами