Ми у Facebook
15.03.2016, 16:40

Рівненські дзюдоїсти забезпечили перемогу збірній України на Кубку світу [+Фото]

Завдяки успішному виступу представників Рівненської області на Кубку світу з дзюдо серед спортсменів з вадами зору національна збірна України стала переможцем у загальнокомандному заліку. Із шести завойованих нагород українців – п’ять виявилися в активі рівненчан.
Кубок світу з дзюдо серед спортсменів з вадами зору проходив з 5 по 6 березня в Бразилії, у Ріо-де-Жанейро. У змаганнях взяли участь понад двісті спортсменів з двадцяти країн. До складу збірної команди України увійшли спортсмени з Рівненщини – заслужений майстер спорту України Олександр Косінов, майстри спорту України міжнародного класу Юлія Галінська, Давид Хорава, Олександр Помінов, Олександр Назаренко.

Щодо результатів, то Юлія Галінська у ваговій категорії до 48 кг посіла І місце, Давид Хорава у ваговій категорії до 66 кг – ІІ місце, Олександр Косінов, у ваговій категорії до 81 кг – ІІ місце. Олександр Назаренко у ваговій категорії до 90 кг – І місце. Олександр Помінов у ваговій категорії до 100 кг – ІІІ місце.

«Дані змагання є одним із етапів підготовки спортсменів до Паралімпійських ігор 2016 року. Загалом на змаганнях національна збірна команда України завоювала чотири золотих, одну срібну та одну бронзову медалі та посіла перше місце у загальнокомандному заліку, обійшовши команду Росії та Куби. У тому числі, рівненські спортсмени вибороли чотири нагороди різного ґатунку: три золоті, одну срібну та одну бронзу медалі. Готував наших спортсменів до цих провідних змагань Заслужений тренер України Михайло Романкевич», - розповіли у комунальному закладі «Рівненський регіональний центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» Рівненської обласної ради.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівненські дзюдоїсти на «домашньому» чемпіонаті України стали найкращими

Рівненські дзюдоїстки на Чемпіонаті України здобули два золота










На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ