Ми у Facebook
17.03.2016, 21:00

Чи повинен чоловік сам оплачувати побачення: думки рівнян

З приводу цього питання рівняни поділилися своїми думками у спільноті "Підслухано Рівне".
Думка про те, що чоловіки просто зобов'язані оплачувати побачення, уже давно побутує серед жінок. Але чи чесно це по відношенню до чоловіка? Ось що з цього приводу думають рівняни:

Катя Якимчук: "Я заробляю гроші і можу оплатити свої гуляння сама, навіть за нас обох заплатити можу. Але якщо чоловік не здатен заплатити за мій чай і не хоче цього зробити, то навіщо мені здався такий чоловік взагалі? Потім жінці своїй будеш казати "Хочеш хліба, то давай 5 грн, все пополам" ?"

Олександр Крупко: "Усе, про що попереджено заздалегідь є нормальним. Далі вибір за дівчиною. На мою думку, чоловік не повинен платити за даму з перших днів знайомства. А лише згодом, коли їх стосунки зміцніють він може запропонувати оплатити рахунок в ресторані, наприклад. Справа в тому, що доки ваші стосунки формуються, ви все ще чужі люди. А платити за чужих людей я вважаю безглуздям. Звісно це моя загальна позиція з даного питання. Бо трапляється, що фінансова ситуація в когось плачевна, а інший живе норм. Тоді пропонувати біднішому платити за все навпіл то буде знущання якесь.

Саня Чехов: "Якщо це не дружина чи твоя дівчина, то хай сама платить."

Тетяна Стихун: "Ну якби прийнято, що чоловік платить за дівчину в будь-якому місці, куди він її запрошує. Я не розумію, а чоловікові не буде соромно дівчині сказати- "плати за себе сама". Бували випадки, коли я запитувала: "скільки з мене?", а мені відповідали... "ні що ти, я пригощаю"."

Юля Тівон: "В мене звичка за себе завжди платити самій. Не люблю бути перед кимось зобов'язаною. Але признайте, що приємно, коли хлопець хоча б робить спробу заплатити за ту саму каву чи чай) і діло навіть не в грошах. А в намаганні зробити приємне. Це ж дрібничка, але в очах дівчини досить вагома)"

Роман Ступак: "а мені завш якось не ловко коли дівчина починає гроші тикати: я за себе заплачу.
Відразу думаю що я їй не сподобався і це вона так морозиться щоб я ні нащо не розраховував."


Оля Мазурок: "практика "кожен платить за себе" нормальна. Мене теж дратують дівчата, які вважають, що хлопець зобов'язаний платити за неї, бо "я_же_дєвачька"."

Валентин Парасін: "Я і за неї не зобов'язаний платити. І взагалі у цивілізованих людей нормально платити кожному за себе. Особливо якщо це просто друзі, чи навіть хлопець з дівчиною, у яких ще немає серйозних стосунків."

Тетяна Стихун: "Я представляю собі таку картинку. Хлопцю сподобалась дівчина, запрошує він її на перше побачення, ідуть в кіно, а він такий на касі купує один білет, і каже : "Я собі квиток придбав, а ти йди купуй собі", а потім ви ще йдете на чай десь, а ти кажеш дівчині: "Оплати будь ласка свій чай". Повірте, після такого жодна нормальна дівчина більше з вами нікуди не піде!!! Не потрібно нас водити в дорогі ресторани чи купувати дорогі подарунки, але якщо будете такими жлобами, то довго будете шукати своїх принцес, які підлаштуються під ваші принципи."

А що ви думаєте з цього приводу? Своїми думками діліться у коментарях.

Статті до теми:

Як рівненські чоловіки ставляться до ініціативних дівчат [думки із соцмереж]

Що купують у секс-шопі рівненські чоловіки?

Вісім речей, які чоловіки і жінки роблять по-різному





На правах реклами