Ми у Facebook
21.03.2016, 11:40

Кого з відомих людей Рівненщини звинувачують у забрудненні Горині нечистотами?

Нечистоти з селища Степань у Сарненському районі потрапляють у річку Горинь, що може призвести до епідемії в Україні. Причина цього недіючі очисні споруди санаторію "Горинь", якими раніше користувався Степань. Кому нині належить санаторій?
Проблему забруднення Горині нечистотами у Степані портал ОГО порушував у публікації Нечистоти - у Горинь: Рівненщина може спровокувати епідемію інфекцій в Україні (ФОТО)


- Інвестором санаторію "Горинь" у 2012 році стало ТОВ "Степань-курорт", - розповів ОГО лікар зі Степаня, депутат Сарненської районної ради Богдан Лазарчук. - Ми тільки цього року про це дізналися. У складі ТОВ - троє співзасновників. Один - Леонід Чистяков - з Києва, другий - ТОВ "Челсіворлдвайд" - з Об'єднаних Арабських Еміратів, третій - Клесівське підприємство з переробки деревини "Полісся-ресурс". Саме до останнього підприємства причетний Микола Шершун - голова ради Федерації профспілок Рівненщини, голова Рівненської обласної організації Товариства лісівників України. У відповіді на депутатський запит він відповів, що на реконструкцію очисних споруд потрібно 7 мільйонів гривень.

Рівненський нардеп розповів, хто "кришує" бурштин

Нагадаємо, що п. Лазарчук звинуватив "Степань-курорт" у самоусуненні від вирішення проблеми з реконструкції очисних споруд.


Досьє на Миколу Шершуна








На правах реклами