Ми у Facebook
24.03.2016, 10:40

"Втомлений" директор школи з Рівненщини може позбавити документів про освіту своїх учнів (ВІДЕО)

Пристрасті не вщухають навколо школи у селі Будераж на Рівненщині. Торік у липні її директора спіймали п'яним посеред села.За аморальну поведінку звільнили, але екс-педагог не здається. Подав до суду та не віддає установчі документи закладу, через які учні можуть залишитися без атестатів.
- Це - директор загальноосвітньої школи. Він лежав п'яним на узбіччі дороги, просто посеред селища - розповідає очевидець Микола Поліщук.- Оце було тут. Тут лежали ноги, там шапка, а отут пакет, в якому виднілася пляшка пива. З цієї сторони лежало чотири помідорки та два кусочки хліба. Я побачив, що це лежав директор Дмитрук Володимир Михайлович. Ще дитя звернуло увагу. "Що це? П'яний директор?" - спитало?

Така поведінка шокувала всіх - кажуть селяни. Чоловіка звільнили. Але він хоче повернутися на роботу через суд. Люди обурені.

Суд не пошкодував: директору школи, який валявся п'яним посеред села, посади не повернуть (ВІДЕО)

Марія Ткач, мешканка Будеража:

- Звичайно він пив. Якби не пив, то такого б не було. До того пив. Він негарно поводився, як директор. Це ж бачили люди, учні, як він по селі ходить. Неприпустимо таке робити. Треба достойно оцінити свою поведінку, змиритися, визнати, що це зробив помилку.

У свою чергу, директор школи Володимир Дмитрук заявляє, що звільнений незаконно. Мовляв, на відео - інша людина, а його просто підставили.

- Я чекав на свата. П'яним не був. У той день дурень хіба міг пити, бо температура сягала 35 -40 градусів тепла. Відео змонтували, якісь фотографії накидали.


“Втомлений” директор Будеразької школи пішов на пенсію

Утім, столична експертиза підтвердила: відеозапис справжній. І Здолбунівський райсуд відхилив позов директора. Та питання до нього мають освітяни. Зокрема, хочуть знати, куди поділися документи школи, а саме статут і свідоцтво про державну реєстрацію.

Ольга Поліщук, в.о. директора Будеразької школи:


- Нам вони вкрай необхідні, щоб замовити атестати та свідоцтва.

Лілія Карпенко, начальник відділу освіти Здолбунівської райдержадміністрації:

- Він говорив, що документи в нього, він їх не віддасть. Потім змінив покази, сказав, що їх немає. Але оскільки їх не виявили в кабінеті при свідках, то де вони? Тільки в нього. Так само утримує ключі від окремих приміщень.


Рівненщина: директора Будеразької школи "піймали" п'яним посеред села

Поки екс-керівник школи готується подати апеляцію, відділ освіти звернувся до поліції, щоб вона перевірила, чи справді Володимир Дмитрук привласнив документи.



Джерело - телеканал Україна





На правах реклами