Ми у Facebook
25.03.2016, 12:20

У Рівному відбулася презентація національного руху Дмитра Яроша

Народний депутат України Дмитро Ярош завітав з робочою поїздкою до Рівного. Нардеп відвідав чимало областей України. Головна мета — презентація національного руху Дмитра Яроша — ДІЯ.
За словами Дмитра Яроша, національний рух ДІЯ - це не популістичний чи політичний проект. Це консолідація патріотичної спільноти для побудови націоналістичної держави.

- Перебуваючи в багатьох куточках України, ми побачили запит на об'єднуючу політичну силу. Ці запити є однаковими на Львівщині, і на Волині, на Іванофранківщині та Дніпропетровщині. Наш національний рух готовий об'єднати під своїми прапорами волонтерів, автомайданівців, активістів Майдану, армійський рух, військових-атовців, - розповів Дмитро Ярош.

Відмінністю руху ДІЯ є те, що план дій національного руху має конкретні часові обмеження та рамки. Активісти національного руху готові творити революційні речі і констатують, що нині не бачать для своєї діяльності жодних перепон.

- Ми не намагаємося з кимось сперечатися і знаходити супротив. там, де ми бачимо патріотичні настрої, то ми готові співпрацювати і налаштовувати констурктивну співпрацю, - зауважив нардеп.

Національний рух Дмитра Яроша нині розпочав роботу по всій Україні. У областях призначають координаторів, але не очільників, адже хочуть за два-три місяці оцінити їх роботу і тоді вже остаточно говорити про керівництво національного руху в областях. Так, на Рівненщині координатором руху став Роман Коваль.

Громадскість та журналісти, які були присутні на презентації задавали питання, які нині "на слуху" у всій Україні. Мова йде про ситуацію в парламенті, можливість перевиборів та призначення нового прем'єра.

- Наступна Верховна рада буде ще гіршою, ніж та що є нині. Ви самі прекрасно бачите рейтинги Опозиційного блоку і розумієте, що через розчарування люди будуть за них голосувати, - наголошує Дмитро ЯРОШ. - Водночас, я переконаний, що перевибори під час війни - це ідеотизм і цей крок точно не вирішить ситуацію, що склалася.

Вирішення ж "бурштинового питання" Дмитро Ярош бачить тільки у поєднанні двох шляхів: законодавчого та завдяки комунікації з людьми, які цим займаються.

- Я не вважаю, що введення Національної гвардії є виходом з цієї проблеми. Ми прекрасно розуміємо, що люди йдуть займатися старательською діяльністю не від хорошого життя, тому їм треба дати можливість нормально заробляти і тоді можна вести якийсь діалог. Нам не треба нині відкривати "другий фрон", бо це не призведе ні до чого доброго.










На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ