Ми у Facebook
25.03.2016, 21:30

Чоловічий клуб радить: Як правильно кидати палити

Експерти обирали між поступовою відмовою від шкідливої звички та кардинальною відмовою від цигарок.
Мода на здоровий спосіб життя спонукає багатьох курців відмовитися від цигарок та й ціни на них, звісно, відіграють не останнє місце в цій справі. А якщо ви дійсно наважилися кинути палити, то краще робити це різко і безповоротно - саме так стверджують експерти з Великобританії.

Британські вчені провели дослідження, участь в якому взяли близько 700 волонтерів. Частині з них потрібно було кинути палити відразу і більше не повертатися до цієї звички, а інша частина добровольців відмовлялися від паління поступово. В результаті виявилось, що кидати палити краще відразу, адже позитивний результат від такої відмови більший. Після шести місяців експерименту, лише 15,5% учасників з першої групи вдалося кинути палити, в той час як результат другої групи склав 22%.

Річ у тім, що курці, які поступово відмовлялися від паління так і не змогли повністю скоротити кількість викурених сигарет. Саме тому експерти радять обрати найбільш вдалий день, зібрати свою силу волі в кулак і назавжди відмовитися від паління.

Вдалої боротьби з вашими негативними звичками!

За матеріалами: cikavosti.com.

Статті до теми:

Чим небезпечні електронні сигарети

Штрафи за куріння хочуть підвищити вдвічі

Як кинути палити? [ПОРАДИ]





На правах реклами