Ми у Facebook
28.03.2016, 21:40

Чому більшість чоловіків хочуть сина

Джерело фото: tato.mow.fm

Розкриємо кілька головних причин.
Поява дитини на світ - найбільш відповідальний момент у житті кожного чоловіка і розпочинається він із мрій, мрій про те, хто народиться у новій сім'ї.

Напевно вам не раз доводилося чути про те, що більшість чоловіків з нетерпінням чекають саме на сина. Можливо хтось і вважає, що це не так, але дослідження і справді доводять цей факт. То чому ж все-таки чоловіки так чекають на народження хлопчика?

1. Батьківський авторитет. Останнім часом все частіше зосереджується увага на тому, що не лише мами, але й татусі просто зобов'язані брати активну участь у вихованні дитини і саме для хлопчика тато стане найкращим вихователем та авторитетом.

2. Спільне дозвілля. Погодьтеся, чоловіче дозвілля все-таки відрізняється від жіночого і саме разом із синами татусі можуть ходити на автовиставки, гонки, гратися радіокерованими літачками... Також можна разом займатися спортом, ходити на футбольні матчі, а потім вже дорослому сину розповідати про дійсно чоловічу поведінку в суспільстві.

3. Спадкоємець. У нашій державі прийнято, аби дитина отримувала прізвище від батька і сам факт народження таткового спадкоємця уже важливий для чоловіка. Адже дівчатка уже в дорослому віці вийдуть заміж і візьмуть інше прізвище, а от сини дійсно продовжать рід у цьому плані.

А як ви ставитеся до цього питання? Чи дійсно вважаєте, що стать дитини настільки важлива? Своїми думками діліться у коментарях.

Статті до теми:

Рівнянин, дослідивши свій рід, знайшов зв'язок з Булгаковим, королем Ягайлом і Руданським

Вчені назвали головні причини автомобільних аварій

Бані Рівного: де можна попаритись





На правах реклами