Ми у Facebook
30.03.2016, 14:40

У міськраді Рівного знайшли "корупціонера"

Сергій Кушнір ( фото 4vlada.com)

Це зробила прокуратура.
І направила відповідне подання у міськвиконком. На її вимогу міський голова Рівного Володимир Хомко покарав "за корупцію" доганою начальника міського управління капітального будівництва Сергія Кушніра. У чому полягали корупційні дії п. Кушніра - очільник міста розповісти відмовився. За нього це зробив його заступник Руслан Шевчук.

- Прокуратура проводила перевірку декларації про доходи Сергія Кушніра і виявила розбіжність у доходах у 2 гривні,
- пояснив ОГО п. Шевчук. - Окрім цього, Сергій Кушнір до призначення на посаду був приватним підприємцем. І перед призначенням звернувся у податкову інспекцію із заявою про припинення його підприємницької діяльності. Така діяльність вважається припиненою з моменту подання заяви. Однак у податковій його не зняли з реєстрації і за п. Кушніром "теліпалася" ця підприємницька діяльність.

Досьє на Сергія Кушніра

До речі, п. Шевчук зауважив, що від такої "корупції" у вигляді розбіжності у доходах у пару гривень у декларації про доходи не застрахований жоден держслужбовець.

Колишній керівник Рівненщини - про інтерес Генпрокуратури до Центру протидії корупції

- Скажімо, у мене є кілька банківських карток і на будь-яку з них банк може мені начислити якісь 10 гривень бонусу, про які я не знатиму і не внесу у декларацію. Так само і з закриттям підприємницької діяльності. Ніхто не застрахований, що податкова після подання заяви про припинення підприємця зніме людину відразу з реєстрації. Навіть прокуратура, направивши нам подання, пише у ньому, що якоїсь відповідальності за дії п. Кушніра у законодавстві нема, але все-таки вимагає, щоб ми без неї його покарали.

Військового комісара Рівненщини перевіряє прокуратура на причетність до корупції

Нагадаємо, що Сергій Кушнір працює на посаді начальника міського управління капітального будівництва Рівного третій рік.





На правах реклами