Ми у Facebook
01.04.2016, 17:30

«Верес» підсилився чорношкірим голкіпером-ветераном

Перед весняним стартом у Чемпіонаті України рівненський «Верес» зробив сенсаційне придбання. Гравцем народного клубу став екс-голкіпер збірної Демократичної Республіки Конго Робер Мутеба Кидьяба. Він уклав дворічний контракт з рівненчанами.
Як повідомляє Інформаційна служба «Вереса», головним досягненням у кар’єрі 40-річного воротаря є бронзова медаль на минулорічному Кубку африканських націй.

«Я радий, що зміг підписати цей контракт. Про Україну чув чимало, зокрема про виступи «Динамо», «Шахтаря», «Дніпра». А віднедавна у нас в Конго заговорили і про «Верес», тож вирішив спробувати. Переконаний, у 40 років футбольне життя лише починається», - цитує слова Кидьяба прес-служба футбольного клубу.

Очікується, що дебютує за «Верес» досвідчений Кидьяба вже найближчої суботи, 2 квітня.

Нагадаємо, що рівненський «Верес» у першій офіційній грі 2016 року здобув перемогу з рахунком 1:0 у Нікополі. Єдиний м’яч у матчі проти аутсайдера змагань «Нікополь-НПГУ» дозволив поповнити очкову скарбничку клубу з Рівного та піднятися на друге місце у чемпіонаті.

Рівненчани перший матч весняної частини Чемпіонату України 2015-2016 на домашньому стадіоні «Авангард» проведуть проти «Буковини» з Чернівців. Коментатором на грі 17-го туру серед команд другої ліги працюватиме відомий журналіст та очільник журналу «Футбол» Артем Франков.

Головним арбітром на матчі працюватиме киянин Сергій Скрипак. У нинішньому сезоні він відсудив один поєдинок за участі рівненського клубу, коли «Верес» зіграв унічию зі «Скалою» (Стрий) з рахунком 1:1. Допомагатимуть Сергію Скрипаку асистенти Віталій Сукравцев (Бердянськ) та Ігор Рибченко (Запоріжжя). Четвертим арбітром на матчі працюватиме львів’янин Андрій Шандор. Спостерігач арбітражу - Едуард Валенко зі Львова.

Хочемо також нагадати нашим читачам, що сьогодні, 1 квітня, відзначається День сміху. Тому не варто кожну новину сприймати занадто серйозно.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Скромно, але зі смаком: «Верес» розпочав із мінімальної гостьової перемоги

Першу весняну домашню гру «Вереса» прокоментує головний редактор «Футболу»

Турнірна таблиця









На правах реклами