Ми у Facebook
04.04.2016, 22:00

Топ-5 переваг чоловічої самотності

Свобода, вільний час, кар'єрний ріст - далеко не всі переваги життя затятих холостяків.
Не зважаючи на те, що на одного чоловіка припадає кілька жінок, багато представників сильної статі продовжують насолоджуватися своєю самотністю. Чому? Можливо через те, що часу не вистачає на особисте життя, можливо через індивідуальні недоліки характеру, а може - через бажання знайти ідеальну половинку. У будь-якому разі, не варто хвилюватися і вважати себе нікчемою, адже самотність має багато переваг:

1. Економія коштів. Життя холостяків - це повна фінансова свобода. Не потрібно виділяти кошти на жіночі потреби чи на побутові зручності. Ви підпорядковуєтесь самому собі і якщо вже й вирішили залишити частину своєї зарплати в нічному клубі чи ресторані - не повинні звітувати за це перед жінкою!

2. Вільний час. Самотність надає можливість присвятити весь час собі: зайнятися улюбленою справою, сходити в спортзал, відпочити з друзями... Кожну хвилину ви присвячуєте своїм забаганкам і маєте на це повне право.

3. Кар'єра. Що не кажіть, а будувати кар'єру краще самотнім чоловікам. Ви не відволікаєтеся на побутові справи, ніхто не контролює вашу зайнятість, поїздки і т.д. Ви можете ризикнути і розпочати власний бізнес, не думаючи, що в один день можете все провалити і залишити сім'ю без даху над головою. Самому із подібної ситуації викрутитися набагато простіше.

4. Відсутність відповідальності. Звісно, самотній чоловік відповідальний перед керівництвом, перед батьками і друзями, але зовсім інша річ - дружина та діти. Самотнім чоловікам не треба знаходити підхід, слідкувати за своїми негативними звичками, висловлюваннями. Ви - шеф у своїй домівці.

5. Свобода стосунків. Коли ви самотні, ніхто не обмежує вас у спілкуванні з жінками. Сьогодні ви можете відпочити у компанії гарної жінки, а завтра - прийти додому і насолодитися власною свободою.

Насправді, самотність дійсно має багато переваг, але коли це не на все життя. Кожному час від часу хочеться насолодитися якоюсь свободою, спокоєм, а потім повернутися туди, де затишно і яскраво. Не дозволяйте собі поринути у світ самотності з головою!

Статті до теми:

Про що думають чоловіки протягом дня

Топ-7 чоловічих звичок, які дратують жінок

Як рівнянки ставляться до чоловіків з бородою





На правах реклами