Ми у Facebook
06.04.2016, 19:30

Завтра футбольний день: гратиме “Шахтар”

Фото з сайту:shakhtar.com

7 квітня на донецький “Шахтар” чекає зустріч з португальською “Брагою”. Це перша гра чвертьфіналу Ліги Європи. Гра-відповідь відбудеться 14 квітня на Арені Львів.
Як повідомляє видання “Дзеркало тижня” гру 7 квітня обслуговуватиме команда арбітрів на чолі зі шведським арбітром Йонасом Ерікссоном. Цікаво, що це не перша зустріч цього арбітра з українцями. Зокрема швед, який є арбітром Фіфа з 2002 року, встиг двічі судити гру “Шахтаря”. В сезоні 2005-2006 року Ерікссон обслуговував перший раунд кубку “УЄФА” Дебрецен" — "Шахтар", який закінчився із рахунком 0:2, а також протистояння групового етапу Ліги чемпіонів “Шахтар” - “Ювентус” сезону 2012-2013 року. Тоді гра закіничался з рахунком 0:1.

Ліга Європи: «Шахтар» у Львові не зміг підібрати ключиків до воріт «Шальке»

Обидва суперники на завтрашню гру налаштовані вкрай серйозно. В інтерв’ю газеті “Дзеркало тижня” тренер гірників Мірча Луческо відзначив професіоналізм португальців, зокрема те, що “Брага” уміє ростити сильних гравців. Його колега-суперник Паулу Фонеска вважає “Шахтар” фаворитами Ліги Європи і остерігається їх небезпечних атакуючих дій.

У першій грі 1/16 фіналу Ліги Європи букмекери поставили на перемогу «Шахтаря»

Стати свідками протистояння, яке напевне обіцяє бути цікавим, рівненські шанувальники футболу можуть не тільки на екранах телевізорів, але й на широкому екрані. О 21:50 матч транслюватиме кінотеатра “Мультиплекс” кіноцентру “Ера”, зал “Чаплін”. А також традиційно матчі транслюватимуть в рівненських пабах, барах та спортивних кафе.





На правах реклами