Ми у Facebook
07.04.2016, 09:15

Гравці «Вереса» зустрілися з вболівальниками і пообіцяли виправитися [+Відео]

Прикра домашня поразка рівненського «Вереса» у нещодавньому матчі проти чернівецької «Буковини» стала головною причиною чергової зустрічі футболістів із своїми уболівальниками. На ній футбольна команда попросила вибачення за невиразну гру і пообіцяла виправити ситуації вже у найближчий час.
Участь у вже традиційній для НК «Верес» зустрічі з керівництвом клубу, тренерським штабом та футболістами цього разу взяли декілька десятків уболівальників.

Як розповіли в інформаційній службі рівненського клубу, учасники зустрічі стали першими, хто переглянув документальний фільм про історію відродження Народного Клубу «Верес». А також – мали можливість особисто поспілкуватися з гравцями та тренерами.

Прогнозовано, найчастіше питання стосувалися причин суботньої поразки від «Буковини» та перспектив команди у нинішньому чемпіонаті.

«Грою команди у матчі проти «Буковини» я незадоволений, як і ви. Так само я незадоволений грою, яку ми продемонстрували у Нікополі. Але не можна робити висновків за підсумком двох матчів. Адже на все є свої причини. Це і різна поки функціональна готовність футболістів. Бо не всі провели з командою повноцінні збори. Це і те, що в суботу ми зіграли перший матч на траві. Тим не менше, я повністю впевнений у своїх хлопцях і переконаний, що саме ця команда може не лише вийти до Першої ліги, а й гідно там виступати», - зокрема заявив головний тренер НК «Верес» Віктор Богатир.

Не шукати крайніх закликали вболівальників і самі футболісти.

«Це добре, що команда небайдужа такій великій кількості людей. Ми відчуваємо підтримку. Але в той же час це шалений психологічний тиск. Іноді це серйозно заважає», - поділився думками гравець Борис Орловський.

«Коли я виходив на поле стадіону у матчі з «Буковиною» - відчув емоції, які не переживав жодного разу у житті, Аж мурашки по шкірі. І повірте, усі ми після цього викладалися на полі на повну. Тому не можна казати, що ми не старалися», - відзначив футболіст Микита Ткачов.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Президент «Вереса» назвав найкращим гравцем у матчі з «Буковиною» рівненських уболівальників

«Верес» поступився «Буковині» у першій весняній домашній грі

Насамкінець, кожен із гравців «Вереса» пообіцяв вболівальникам докласти максимум зусиль, аби виправдати довіру. Шанс довести серйозність своїх слів команда матиме вже найближчої суботи, 9 квітня, коли на виїзді зіграє з білоцерківським «Арсеналом-Київщиною». Відзначимо, що саму гру обслуговуватиме Денис Резніков із Дніпродзержинська.








На правах реклами