Ми у Facebook
09.04.2016, 10:00

Рівняни обурені тим, що 12-річна дівчинка постраждала у маршрутці

Соціальні мережі просто "вибухнули" після того, як рівнянка Ольга Лук'янова розповіла історію про свою 12-річну доньку, яка постраждала у маршрутному таксі.
Нагадаємо, що 12-річна донька пані Ольги їхала у маршрутному таксі, яке ледь не потрапило в ДТП через маневр іншого авто. На щастя, зіткнення вдалося уникнути, але дитина отримала забої, синці, зламала руку і не на жарт злякалася.

Рівнянка шукає свідків ДТП, в якій постраждала її дитина

Пані Ольга через соціальні мережі шукає свідків ДТП та тих людей, які перебували у маршрутному таксі.

Рівняни активно долучилися до процесу пошуків, її пости мають кілька десятків поширень і рівняни активно коментують цю подію.

Кілька коментарів із соціальної мережі фейсбук:

Boris Lyapunin Номер відомо,треба робити запит,опознання авто...ну і ...НА САМОСУД ПАСАЖИРАМ ВІДДАТИ!!!

Igor Snooper Винуватий водій маршрутки. Вони не повинні взагалі стоячих брати, це взагалі має бути заборонено. А то, як шпроти в банці.

Mariya Bugaenko Згодна, що горе-їздоків треба до відповідальності!!!! І самосуд тут теж варіант! Бо ДАІ аже нема, поліції ще нема,-на дорогах повна жо...!

Oleg Shvets Однозначно свої притензії можна предявити тільки до власника маршрутки!!! Тим більше за проїзд були заплачені гроші.

Іван Коваль Нажаль, в даному випадку законними методами нічого не зробиш. Тільки знайти де паркується, і залишити "валентинку"

Светлана Забродоцька Кожне маршрутне таксі має страховку для свого пасажира, звязуйтесь з власниками маршрутки та разом вирішите дану ситуацію! Успіху Вам та швидкого одужування!

Светлана Забродоцька Треба шукати свідків маршрутки, якщо маєте сили, терпіння та час, то можна щось вирішити! Свідки, зафіксовані травми - великий аргумент для розгляду такої справи, а там і водій дасть свідчення, так як ДТП не сталось то і не викликали ДАІ. Цікавтесь у юристів, які компетентні в таких питаннях!

Іван Коваль Щойно подумав, все таки, взагалі, згідно ПДР ДТП таки сталося, так як нанесена шкода пасажирам маршрутки. Тим більше водій-порушник залишив місце ДТП. Тому, теоретично можливо довести цю справу до логічного кінця, при чому знайти реношку для поліції буде знайти досить просто. Нажаль, недостатньо знаю закони, щоб порадити, що робити далі frown смайлик

Наталия Себа Дуже шкода, тим більше коли це стосується наших кровинок .... Олечка , тримайтесь !!!!! В таких випадках -відеореєстратор був би найкращим вирішенням всіх проблем .





На правах реклами