Ми у Facebook
10.04.2016, 14:00

Підсумки тижня: посівний календар, Благовіщення та бурштинові баталії на Рівненщині

Найбільше читачів ОГО цього тижня цікавили такі теми:
Рівне: підсумки тижня (4 - 10 квітня) у фото / відео

Весна: що робити в саду, городі, на дачі у квітні

У квітні розпочинається гаряча пора садівників-городників. Плануючи грядки навесні, важливо враховувати, коли які культури треба саджати.

Це підкаже Посівний календар на квітень 2016

11 квітня, понеділок. Місяць в знаку Близнюків, росте, перша чверть. Можна садити та сіяти квіти, бобові, плетисті та виткі рослини; висаджувати розсаду цвітної капусти; готувати місце під майбутні грядки та квітники, обприскувати рослини.



Рівне: підсумки тижня (4 - 10 квітня) у фото / відео

Чи можна працювати на городі у свято Благовісника 8 квітня


7 квітня відзначаємо свято Благовіщення, яке відноситься до найбільших свят у році. Наступного ж дня - Собор Архангела Гавриїла. Чи можна працювати на городі цього дня?

На другий день після свята Благовіщення звершується пам'ять - «собор», власне, молитовне зібрання на честь архангела Гавриїла, який приніс Діві Марії звістку про народження від Неї Спасителя світу.



Наближаються Великодні свята, рівняни починають планувати вихідні. Тому популярною була тема Святкові та вихідні дні 2016 року

Рівне: підсумки тижня (4 - 10 квітня) у фото / відео



Бурштинові баталії продовжуються. Цього тижня з'явилася інформація, що очільник поліції Рівненщини домовився з бурштинокопачами. Але хлопці зі зброєю - не зайві.






На правах реклами