Ми у Facebook
11.04.2016, 12:45

"Куля, як і реформи, пролетіла повз ціль", - рівняни у соцмережах про відставку Яценюка

Після оголошення інформації щодо відставка прем'єр міністра України Арсенія Яценюка у соціальних мережах почали активно обговорювати цю тему.
10 квітня у своєму щотижневому зверненні Яценюк заявив, що складає обов'язки прем'єр-міністра. За його словами, відповідне подання буде внесено до Верховної Ради 12 квітня.

Після заяви у соціальних мережах рівняни почали обговорювати цю подію. Коментарі рівнян були найрізноманітнішими. Соратники прем'єра говорили, що кращого реформатора за Яценюка не знайти, інші ж - говорили, що реформ, які повинен був робити Уряд досі не видно.

Депутат Рівненської облради Сергій Свисталюк:

Сімнадцять миттєвостей України!!! Один з сімнадцяти!!!
Його дуже довго впрошували. Певний час він ще мав змогу пручатися, надіявся, що реформи все-таки десь тут є, а потім взяв і пішов.Колись певно і повернеться, але куди і через який проміжок часу, невідомо нікому.Ти лишишся в нашій пам'яті. Бувай, ні-ліпше прощавай, Куля в лоб або Юля їде!

Народний депутат України Юрій Вознюк:

Історія роставить все по місцях. Переконаний у тому, що шлях був обраний в правильному напрямку і вів по ньому найсильніший Прем'єр за часів незалежності Украіни. Психічна агонія "партнерів" та опонентів лишній тому доказ. І якщо з опонентами усе зрозуміло то "партнери" просто панічно бояться (а точніше боіться) достойноі противаги в найвищих гілках влади. Якщо корочше - узурпаціі хочеться, аж пищать (пищить). Шкода лиш, що під час усіх цих кампаній та агоній, Держава залишається осторонь.

Olha Danyljuk А думаю,що буде гірше! Буде узурпація влади! Бо Порошенко ще треба було з Яценюком договорюватися, а з Гройсманом тільки буде взмах руки!
І жидок на жидка ніц не дасть! Треба ще президента гнати з конфіскацією! Нових людей в керівництво держави і Поскоріше!


Андрій Петренко
Ще будуть шкодувати і згадавути, та казати: а пам'ятаєте як ми жили при Яценюку...

Olga Yaroshchuk Куля, як і реформи, пролетіли повз ціль:)

Tetyana Nalivayko
А з новим урядом нічого не зміниться. Хто такий Гройсман. Майже те ж саме, що і Яценюк. Змінили лише прізвища.

Ярослав Ткачук
У відставку за власним бажанням це добре. Але ВР дала принципову оцінку діяльності Уряду згідно якої силові структури мають його нагородити.





На правах реклами