Ми у Facebook
12.04.2016, 11:45

Новими тренером «Вереса» став Володимир Мазяр

Після невдалого весняного старту «Вереса» і двох поспіль поразок керівництво клубу вирішило провести ротацію на тренерському містку. Питанням виходу до першої ліги тепер займатиметься Володимир Мазяр, який вивів «Сталь» із Дніпродзержинська з другого українського дивізіону до Прем'єр-ліги.
Як повідомляє інформаційна служба НК ФК «Вереса», 38-річний екс-наставник дніпродзержинської «Сталі» Володимир Мазяр з 11 квітня став головним тренером рівненської футбольної команди.

Представлення нового коуча відбулося під час прес-конференції, присвяченої кадровим змінам у команді. Знайомив з представниками рівненської преси Мазяра особисто президент НК «Верес» Олексій Хахльов.

«Завдання на кожний матч грати так, щоб потім не ховатися від людей, які прийшли на стадіон, адже футбол – це гра для глядачів, Я ще не познайомився з командою, хоча з деякими гравцями перетинався, працюючи у «Сталі». Обіцяю, що на кожному матчі у нас буде максимум прагнення до перемоги», - заявив журналістам Володимир Мазяр.

На тренерському містку Володимир Мазяр змінив Віктора Богатиря, який разом зі спортивним директором Юрієм Панфіловим пішли у відставку. А от з тренером воротарів Сергієм Вольваковим, який теж написав заяву про звільнення, клуб вирішив не розривати стосунків.

Також під час прес-конференції керівництво клубу оголосило про підписання контракту з двома новими футболістами – це Олексій Зозуля (23 роки, правий захисник/півзахисник) та Ростислав Волошинович (24 роки, нападник).

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Після другої поразки «Вереса» Богатир та Панфілов подали у відставку

У Білій Церкві «Верес» перемогу над «Арсенал-Київщина» не втримав

Нагадаємо, що перша офіційна гра для Володимира Мазяра на чолі «Вереса» відбудеться найближчої неділі. Цього дня у гості до рівнян завітає «Енергія» з Нової Каховки. Початок матчу о 15:00.

Довідка Інформаційної служби НК ФК «Верес».

Мазяр Володимир Іванович – народився 28 вересня 1977 р. у с. Кам`янка Ізяславського району Хмельницької області. Вихованець львівського футболу, перший професійний клуб «Скала» (Стрий) – 1996 р.

В якості гравця (амплуа – нападник) у Вищій лізі України провів 84 матчі, забив 16 голів. Зіграв 6 поєдинків у Кубку УЄФА і 1 у Лізі Європи. Виступав за такі клуби як «Дніпро» (Дніпропетровськ), «Ворскла» (Полтава), «Таврія» (Сімферополь), «Кривбас» (Кривий Ріг) та інші. Чемпіон Першої ліги України (1999 р.), бронзовий призер Вищої ліги України (2001 р.), бронзовий призер чемпіонату Азербайджану (2009).

У лютому 2013 році був призначений головним тренером «Сталі» (Дніпродзержинськ), яку вивів спочатку у Першу лігу (2014), а потім у Прем’єр-лігу (2015 р.). Осінню частину поточного чемпіонату «Сталь» Мазяра завершила на восьмому місці, але у січні 2016 р. був відправлений у відставку, поступившись місцем голландцю Еріку ван дер Меру.






На правах реклами