Ми у Facebook
13.04.2016, 11:00

"Рівнеазот" збільшив виробництво добрив

Тож цього, кажуть на підприємстві, вистачить, щоб покрити існуючий попит внутрішнього ринку.
За три місяці 2016 року ПАТ «Рівнеазот» випустило понад 300 тисяч тонн мінеральних добрив. З них аміачної селітри – 155,4 тис. тонн, вапняково-аміачної селітри – 129,8 тис. тонн, аміаку – 13,5 тис. тонн.

«У порівнянні з відповідним періодом попереднього року «Рівнеазот» збільшив виробництво міндобрив більш ніж на 3% (+9 065 тонн). У 1 кварталі завод випустив достатньо добрив, щоб покрити існуючий попит внутрішнього ринку. Весняна посівна – завжди хороша перевірка надійності постачальника добрив, і наше підприємство, як і інші підприємства OSTCHEM, повністю виконало свої зобов'язання за укладеними контрактами. Ми орієнтуємося на існуючий попит на внутрішньому і зовнішньому ринках, і відповідно до попиту завантажуємо наші виробничі цехи. У квітні-травні посівна закінчується і, як правило, йде зниження попиту, тому саме в цей період ми щорічно зупиняємо ключові цехи для виконання планових капремонтів. Цей рік не став винятком», – прокоментував Михайло Заблуда, голова правління ПАТ «Рівнеазот».

Рівненську бурштинову "кришу" покарають. Якщо упіймають


У жовтні-грудні 2015 року «Рівнеазот» був завантажений на повну потужність і випустив 152,2 тис. тонн аміачної селітри, 125,6 тис. тонн вапняно-аміачної селітри, 16,9 тис. тонн аміаку. Завдяки модернізації виробництва аміачної селітри в січні 2016 року підприємству навіть вдалося встановити виробничий рекорд – випустити 53,768 тонн аміачної селітри за місяць.

Як зателефонувати у Рівненську облдержадміністрацію

Нагадаємо, що "Рівнеазот» є єдиним виробником мінеральних добрив і адипінової кислоти в західних регіонах України. Підприємство випускає аміачну селітру, рідкий аміак, аміак водний технічний, адипінову кислоту, рідкий азот, кисень у балонах, рідку вуглекислоту, циклогексанон, кисень технічний, сухий лід, рідкий азот, тукосуміші «Рівне-NPK» тощо. ПАТ «Рівнеазот» увійшло до складу холдингу OSTCHEM у 2011 році. На підприємстві працює понад 4000 осіб.

Про це повідомила прес-секретар ОSTСHEM Наталія Іванченко





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ