Ми у Facebook
13.04.2016, 12:45

Рівняни - про Блаблакар: як захиститися

Після зникнення львів'янина Тараса Познякова, який їхав зі Львова до Києва з попутниками, знайденими на інтернет-сервісі Blablacar, у користувачів сервісу виникло запитання: як захиститися від злочинців. Тож рівняни порушили цю проблему у соцмережі Фейсбук.

Олександр Безощук:

"...варто ввести реєстрацію на сайті через інд.код чи через банківські картки, так як на державних сайтах. Шахраїв та різних неприємних ситуацій стане меньше! Як вам така ідея???"

Maksym GO:
"Ідея так собі. Як блаблакару така ідея? Теоретично можна знайти чийсь ІНН або використовувати ІНН підприємства, їх знайти немає проблем.. Авторизація через BankId .. Оце краще, але не думаю шо всі захочуть світити своє ймвірне переміщення...
Не бачу проблем з блаблакаром.. Просто необхідно додати функціонал як на airbnb.. приатачив скан паспорта, посвідчення водія і т.д. і біля твого профілю стоїть значок, шо ти користувач, який пройшов ідентифікацію, і твоєму профілю більше довіряють.
Водіям раджу не брати в дорогу неперевірених користувачів.. Ось і все".


У Рівному магазин продає алкоголь неповнолітнім


Ігор Шарабура

"Але їм варто вести лог переглядів сторінок з заявками, щоб по логу відстежувати, хто на сторінку заходив. Шахраї ж не дебіли, щоб від свого імені ще й зареєструватись. А от переглянути заявку може і затупити".


Ігор Шарабура:
"Maksym GO, їдеш, включи jps: і андроїд, і айфон зберігають маршрути. Дай доступи до аккаунту сім'ї і вперед з піснею"


Як перевірити відомості про вкрадений “мобільний”?

Микола Долик:
"Особисто мені це нагадує істерію, коли після якогось вбивства гоплофоби вимагають заборонити зброю. Хочеш з комфортом на авто - не бери нікого. Хочеш зекономити - їдь поїздом чи маршруткою. Я ПРОТИ!"

Ферар Ольга:

"Я користуюсь ним постійно. Маю понад 20 поїздок. Жодного разу не відчувала дискомфорту, навіть коли їхала в авто сама. Гарна їзда, комфортні авто і швидко на місці. А чому? Бо треба обирати як водіїв так і пасажирів за відгуками. Говорити заздалегіть по телефону і дивитись на профіль і фото, і авто. А від маньяка і в таксі не застрахований ні пасажир, ні водій".

Oleg Goroshenko:
"Та ви заманали. Давайте електрички скасуємо чи по паспорту возити, бо потім у посадках біля платформ трупи знаходять. Ббк - це зручно, бо ненапряжно. Від того, щоб його зробити менш зручним виграють лише бариги-перевізники".

Олександр Безощук:
"Сайт потрібно захистити і це однозначно! Наші дані і так не проблема отримати. На державних ресурсах ми реєструємся так само і на сайті з петиціями. Маємо зараз ситуацію, коли зникла людина. Потрібно, щоб ресурс вжив заходів задля безпеки!"

Maxim Max
"Саш, скани паспортів, та банківські картки це не варіант.
На скани - фотошоп, паспорт бомжа, банківські картки на бомжів".





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ