Ми у Facebook
13.04.2016, 17:00

Чемпіонат Рівненщини з самбо присвятили воїнам АТО [+Фото]

У відкритому чемпіонаті області з боротьби самбо прийняли участь юні спортсмени з Рівненської, Волинської та Хмельницької областей. Змагання, що пройшли у селищі Квасилів Рівненського району. Їх присвятили пам'яті загиблих воїнів-інтернаціоналістів та бійців сил АТО.
Така присвята, як відзначили самі організатори, не випадкова. Адже перший директор теперішнього Квасилівського професійного ліцею, воїн-інтернаціоналіст Андрій Ромер зробив значний вклад у розвиток секції боротьби з самбо та дзюдо. А загиблий воїн АТО Олександр Суліцький, який мешкав у Квасилові, був активним учасником секції.

У відкритті турніру взяли участь виконуючий обов'язки голови Рівненської райдержадміністрації Сергій Подолін, Квасилівський селищний голова Степан Горбатюк, учасник АТО «кіборг» Федір Мисюра, голова ГО «Спілки воїнів-інтернаціоналістів Рівненського району «Саланг» Іван Тижук.

За підсумками змагань у загальному заліку перше командне місце серед восьми команд-учасниць знову здобули квасилівські спортсмени.

За підсумками турніру спортсмени, які посіли призові місця у своїх вікових та вагових категоріях, нагороджені грамотами, медалями, футболками з патріотичними логотипами. За кращу техніку та волю до перемоги учасники змагань отримали грошові винагороди.

У загальному заліку квасилівські спортсмени здобули І командне місце серед восьми команд.

Організатор та спонсор відкритого чемпіонату Іван Тижук розповів, що змагання такого високого рівня стануть у Квасилові традиційними, адже його ініціатива була підтримана Рівненською райдержадміністрацією та районною радою. Голова спілки розробив Програму фінансової підтримки діяльності ГО СВІ РР «Саланг» на 2015-2019 роки та заходи з її реалізації. Згідно Програми, громадська організація запланувала проведення обласного чемпіонату з боротьби самбо і виділила грошові кошти на нагородження призерів.

Завершився турнір покладанням квітів до пам'ятного обеліска загиблих в Афганістані, пам'ятних дошок воїну-інтернаціоналісту Андрію Ромеру та воїну АТО Олександру Суліцькому.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У Рівному відбувся відкритий чемпіонат області з пауерліфтингу

Рівненські спортсмени відзначилися на Чемпіонаті України з легкої атлетики












На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ