Ми у Facebook
14.04.2016, 08:20

З чемпіонату України з кікбоксингу рівняни привезли вісім нагород [+Фото]

Вдало виступила збірна РО ФК «БУДОКАН» на Чемпіонаті України з кікбоксингу WAKO. Її семеро бійців у загальному підсумку вибороли одразу вісім нагород різного ґатунку – одне «золото», три «срібла» та чотири «бронзи».
Чемпіонат України з кікбоксингу WAKO пройшов з 7 по 10 квітня. Змагання відбулися у місті Бровари Київської області, у них взяли участь понад 1300 спортсменів з усіх областей України.

Збірна РО ФК «БУДОКАН» прийняла участь у чемпіонаті в складі із семи вихованців, під супроводом тренера Германа Олега Володимировича.

Рівненські бійці провели нелегкі поєдинки із сильними та досвідченими супротивниками. Так, Назар Руденков взяв участь у восьми боях та здобув перше місце із фул-контакту і друге у розділі лоу-кік.

Данило Бочар, провівши п'ять поєдинків, отримав травму коліна на перших секундах першого раунду свого останнього фінального бою з лоу-кік, та повернувся до дому із третім та другим місцем.

Владислав Орел, здобувши дострокову перемогу у трьох поєдинках, на жаль, отримав травму в кінці четвертого бою в наслідок якої не зміг брати подальшу участь у змаганнях, але отримав по результатам проведених поєдинків друге місце з контакту лоу-кік і третє - з фул-контакту.

Максим Ковалець провів чотири поєдинки та здобув два третіх місця.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У Рівному відбувся відкритий чемпіонат області з пауерліфтингу

Рівненські спортсмени відзначилися на Чемпіонаті України з легкої атлетики

Наразі, спортсмени підліковують отримані травми та продовжують тренувальний процес.

Данило Бочар, який вже є діючим чемпіоном світу, разом із Назаром Руденковим та зовсім юним Данилом Гук, готуються до ще одного важливого випробування боєм. Адже 11 травня хлопці відбувають до міста Будапешт (Угорщина), де візьмуть участь у Кубку світу з кікбоксингу WAKO.














На правах реклами