Ми у Facebook
18.04.2016, 18:15

У Костополі пройде виставка «Фотомандри рідним краєм»

Природа завжди надихала на мандри…Та, як би далеко нас не вабили подорожі, що може бути красивішим, милішим серцю і душі як не чарівність природи й пейзажів рідного краю? Землі, де народився, ступив перші кроки, вперше тішився туманним світанком і безкраїм небом.
Автор світлин – Сергій Кундас, м. Костопіль
Випускник Школи фотографії Олександра Харвата (м. Рівне)
Відкриття виставки 19 квітня 2016 р. о 14:00
в кафе «КІНО-ДОМІНО» м.Костопіль


Сергій Кундас - автор виставки, народився і виріс в м. Костопіль. Влітку 2015 року закінчив Школу фотографії Олександра Харвата. По закінченню курсів поглиблено зайнявся фотографією і вже встиг заради незабутніх світлин, об'їздити багато мальовничих куточків Рівненщини. На даний час його улюбленою темою фото є саме пейзаж. «Кожне місце у ріднім краю вражає по- своєму і у кожну пору року можна розгледіти свою неповторну чарівність. Пейзажі Рівненщини не залишать байдужим жодного…» - розповідає Сергій.

Більше новин району


На 20-ти представлених світлинах можна впізнати знайомі місцевості Рівненської області. Це пейзажі Костопільського, Березнівського, Рівненського, Острозького районів. Автор пропонує зупинитися на мить і поринути у незабутню красу «Надслучанської Швейцарії», що неподалік с. Губків. Давню історію цього села також можна розгледіти на фото, що зображає Губківський замок. Базальтові кар'єри неподалік м. Костопіль, береги р. Горинь, соснові ліси поряд з с. Козлин, кришталеві ставки с. Решуцьк... Та найбільше враження на самого автора справило водосховище, що поруч м. Острог. Температура води навіть в найсуворіші зими тут не опускається нижче +13 градусів. За рахунок таких сприятливих умов на воді цілий рік можна спостерігати білокрилих лебедів, а також й інших птахів. Водосховище стало для пернатих рідною домівкою, а для фотографа – одним з найкращих місць для фотополювання.

Де на Рівненщині знайти алею сакур

«Фотомандри рідним краєм» - перша персональна виставка для Сергія. Пейзажі і природа, за словами автора, це найкращий старт для фотографа - початківця, оскільки краса нашого краю безмежна і зловити незабутню мить можна усюди, виїхавши трішки за місто, аби тільки бути з відкритим серцем до навколишнього світу, мати натхнення і любов до фотографії.








На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ