Ми у Facebook
21.04.2016, 16:40

У Кубку області з футболу вже в чвертьфіналах зійдуться фаворити [Фото+Відео]

Минулої неділі, 17 квітня, було зіграно матчі 1/8 фіналу Кубка Рівненщини з футболу. За їх підсумками визначилися вісімка команд, яка вже найближчим часом скоротиться до квартету. Родзинкою цього етапу стане те, що у матчах 1/4 фіналу у двох парах зійдуться фаворити змагань.
Результати матчів 1/8 фіналу.

№17 ФК Сокіл (Радивилів) – ФК Зоря (Рівненський р-н) - 4:0

№18 ФК Горинь (Дубровиця) – ФК Волинь-Цемент (Здолбунів) - 2:0

Голи: Новак Д.,21, Сидоришин,54

№19 ФК АГАТ (Гоща) – ФК Млинів - 3:0

№20 ФК Вельбівно – ФК Ізотоп-РАЕС (Кузнецовськ) - 1:4

Голи: Ковальчук С.,90+1 - Поляков О.,6, Кислянко П.,24, Мороз А., 65,67.

№21 ФК Малинськ – ФК Горбаків (Гощанський р-н) - 7:0

Голи: Савицький Р.,8,20,72,87, Назарчук О.,39, Брикса В.,41, Мельничук Т.,63.

№22 ФК ОДЕК (Оржів) – ФК Садове (Гощанський р-н) - 1:0

№23 ФК Колос (Кричильськ) – ФК Костопіль - 2:0

Голи: Сорока А.,6, Васильченко К.,8.

№24 ФК Маяк (Сарни) – МФК Енергія (Володимирець) - 8:3


Особливих несподіванок на цьому етапі, як і в 1/16 фіналу, не трапилося. До несподіванок певною мірою варто віднести результат у Дубровиці, де місцева «Горинь» «розібралася» з представником першої ліги із Здолбунова. Проте, зважаючи на те, що «Волинь-Цемент» вже кілька років поспіль є аутсайдером в Чемпіонаті області та те, що гра відбулася на виїзді, то перемога номінально нижчих за класом футболістів видається не такою вже несподіваною.

Найбільший інтерес в 1/8 фіналу викликало протистояння в Оржеві, де віце-чемпіон ОДЕК приймав амбітний ФК «Садове». Гра виправдала очікування вболівальників та виявилася напруженою, а перемогу господарям приніс єдиний м'яч, проведений на 55-й хвилині Олександром Ніколайчуком.

Інший представник Гощанського району – ФК «АГАТ» із Гощі – впевнено розібрався зі своїм минулорічним кривдником із Млинова. Вже у першому таймі домашньої гри проти ФК «Млинів» зусиллями Володимира Гайдука та новачка команди Вадима Лозяна гощанці впевнено вели у рахунку 2:0. Початок другої половини ознаменувався третім м'ячем у ворота млинівчан у виконанні капітана ФК «АГАТ» Олега Буркальця. З рахунком 3:0 поєдинок завершився, хоча господарі могли його ще не раз збільшити до розгромного.

Очікувано поступилися у зустрічі з одним з головних фаворитів турніру єдиний представник районного чемпіонату ФК «Горбаків», який пропустив від ФК «Малинськ» сім сухих м'ячів. Покер у цій грі на рахунку Романа Савицького. Ще більшу супернику забив «Маяк» із Сарн, гравці якого вісім разів «розписалися» у воротах суперників із Володимирця – 8:3. Хет-трик у складі господарів оформив Ігор Алімов, а у господарів усі три голи провів один гравець – Андрій Полещук.







БІЛЬШЕ ФОТО З МАТЧУ АГАТ - ФК МЛИНІВ



МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

На Рівненщині відіграли перший етап Кубка області з футболу

ОДЕК завоював срібло Чемпіонату області з футболу

Тим часом, в понеділок, 18 квітня, у РОФФ за участі представників команд (присутніми були Шаламай, Шандрук - ОДЕК, Цюх – ФК «Малинськ», Оксенюк, Козлюк – «Маяк», Баль – «АГАТ», а також представник «Колоса» з Кричильська) відбулося жеребкування 1/4 фіналу Кубка області.

Таким чином, було визначено чвертьфінальні пари:

ФК Малинськ - Маяк (Сарни) (гра відбудеться 27 квітня о 17:00)

Горинь (Дубровиця) - Ізотоп (Кузнецовськ) (гра відбудеться 24 квітня о 15:00)

ОДЕК (Оржів) - Агат (Гоща) (гра відбудеться 27 квітня о 17:00)

Колос (Кричильськ) - Сокіл (Радивилів) (гра відбудеться 24 квітня о 15:00)


Нагадуємо, на цій стадії команди зіграють між собою один матч. Без сумніву, найцікавішим обіцяють бути матчі, де зустрінуться чемпіон з бронзовим призером («Маяк» та ФК «Малинськ») та срібні призери (ОДЕК) з гощанським ФК «АГАТ».







На правах реклами