Ми у Facebook
24.04.2016, 20:30

Жіночий клуб радить, як правильно обирати декоративну косметику

Декоративна косметика - незамінний атрибут кожної сучасної жінки. З її допомогою можна і недоліки приховати, і переваги підкреслити. Але і тут варто пам'ятати - не вся косметика підходить саме вам.
При виборі косметичних засобів варто врахувати кілька головних правил:

Тональна основа
Текстура. Вибір текстури тональної основи визначається не тільки зручністю її нанесення і щільністю покриття, але і типом шкіри.

Для нормальної або сухої шкіри краще всього підійде сатинове сяюче покриття з кремовою текстурою, яке додасть шкірі делікатного світіння і зволожить протягом всього дня.

Для жирної або комбінованої шкіри потрібно вибирати матове покриття з текстурою крем-пудри, яка буде вбирати надлишки шкірного жиру, перешкоджаючи появі жирного блиску.

Проблемна і чутлива шкіра вимагає дбайливого складу, що не містить ароматів, масел і комедогенних компонентів. Цим вимогам ідеально відповідає аптечна косметика.

Модний макіяж 2016: основні новинки

Відтінок. Зазвичай тестувати тональну основу радять на вилицях або підборідді. Але саме так ви можете допустити поширену помилку в макіяжі - ефект маски. Щоб цього уникнути, підбираючи відтінок тональної основи, наносьте її тонким шаром на область шиї.

Так, для шкіри з рожевим підтоном підійдуть світлі відтінки бежевого або кремового. Для шкіри з жовтим підтоном - золотисті відтінки, такі як слонова кістка, пісочний.

Вчені стверджують - яскравий макіяж дратує чоловіків

Консилер. Для маскування недоліків шкіри краще підійде компактний консилер, що має велику покриваючу здатність, жовтуватого відтінку.

Консилер, що маскує темні кола під очима, повинен бути рідким, персикового або рожевого відтінку. Такі консилери надають шкірі сяючого ефекту і не забиваються в зморшки.

Зелені консилери, що повинні приховати червонястість шкіри, зачасту погано розтушовуються. Тому будьте обережні при їх використанні, щоб маскування не перетворилася в бойову розмальовку.

Пудра. Тестувати пудру слід на тильній стороні долоні. Ефект від нанесення повинен бути невидимим, напівпрозорим. Ідеальна пудра тільки закріплює макіяж, залишаючись при цьому непомітною.

Рум'яна.Вибираючи рум'яна, потрібно враховувати те, як ви наносите їх на обличчя: на тональну основу або на чисту шкіру. Ефект і відтінок при цьому будуть відрізнятися.

Кремові рум'яна виглядають більш натуральними, ніж розсипчасті. Для світлої шкіри підійдуть рожеві та персикові рум'яна, для темної - лілові або коралові.

Хайлайтер. Хайлайтер краще вибирати з дуже дрібними блискітками, які будуть надавати легке сяйво шкірі, великі ж перетворюють макіяж в театральний грим.

Тестувати хайлайтер потрібно на світлі, щоб переконатися у відсутності очевидного мерехтіння і блиску.

Поради рівнянкам: як правильно обирати губну помаду

Тіні для вій
Тестувати тіні краще за допомогою ватного диска на внутрішній стороні зап'ястя, оскільки шкірний жир може змінювати відтінок, якщо ви наносите їх пальцями.

Підводка для очей
Вибираючи підводку необхідно визначити її стійкість. Для цього нанесіть лінію на тильну сторону долоні, через кілька секунд проведіть по ній пальцем. Якщо лінія трохи змазалась - це допустимо, якщо повністю розмазалася - таку підводку краще не брати.

Дівчатам з чутливою шкірою краще відмовитися від підводки з водостійкою формулою.

Туш
Різноманітність видів туші завжди бентежить. Найкраща туш - з тоненькою довгою щіточкою, яка фарбує вії від коренів.

Чорна туш - це класика, яка пасує завжди і всім, але для створення особливого образу можна додавати колір.

Синя і зелена туші нададуть відтінок карим очам, фіолетова підкреслить зелені і сіро-блакитні.

Модні тенденції в макіяжі від минулого до сьогодення

Помада і блиск для губ
Відтінок помади виглядає природно на подушечках пальців, даючи наочне уявлення про те, як він буде виглядати на губах.

Блиск для губ також наносьте на подушечки пальців, при цьому обов'язково перевіряйте його на липкість.

Успіхів при виборі вашої косметики!













На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ