Ми у Facebook
24.04.2016, 19:00

Де попити каву на ходу: Кав'ярні на колесах у Рівному

У вирі щоденних клопотів так хочеться іноді зупинитися і випити смачної кави у гарній компанії. Саме такою смачнющою і ароматною кавою частують у рівненських кав'ярнях на колесах.
Кав'ярні на колесах - популярна альтернатива іншим закладам кавової індустрії, яка успішно приживається в Україні. Кілька таких кав'ярень уже є і в Рівному:

Дружня кав'ярня на колесах "The Bus" - місце, де на вас завжди чекає приємний інтер'єр, запашна кава, фантастично підібране меню і привітний персонал. А ще тут є власна маленька бібліотека з чудесними книгами.





Кав'ярня знаходиться біля Рівненського краєзнавчого музею. Працює з 10:00 по 22:00.

Брендова мобільна кав'ярня "Barkas Coffee" пропонує рівнянам різні види смачної кави: еспресо, американо, капучіно, латте та фірмові напої від професійного баріста.



Адреси: м.Рівне, вул. Князя Романа 3, перехрестя вул.Ст. Бандери-Чорновола (р-н Істамбул).

Найкавовішу каву міста рівнянам пропонують скуштувати у кав'ярні "Equador".



Адреси: територія "Вопака" (вул. Київська), біля ТЦ "Злата Плаза", на Боярці, біля базарчика, на автовокзалі, на Фреші, біля Чайки.

Кав’ярня "COFFEE STATION" - місце, де вам запропонують не тільки запашну каву, а й багато інших гарячих напоїв: чай (чорний, зелений, фруктовий, обліпиховий), натуральне какао з зефірками, гарячий шоколад (чорний та білий) та багато іншого!



Адреса: біля Кінопалацу "Україна".

Не менш смачну каву рівняни зможуть скуштувати у Мобільній кав’ярні. Крім цього напою тут на вас чекають: гарячий шоколад, унікальний фруктовий чай та яблучно-карамельне латте.



Адреса: м.Рівне, вул.Соборна, 10.

У вирі щоденої метушні завжди знаходьте час на чашечку смачної кави у компанії з рідними та близькими! Як варіант - у кав'ярнях на колесах.

Всі фото взято зі сторінок кав'ярень ВКонтакті.

Статті до теми:

Зробіть свою каву оригінальною: Латте Арт або як малювати на каві [Фото+Відео]

Як зробити каву смачнішою: секрети кавоманів

Чи варто пити каву на ніч?





На правах реклами