Ми у Facebook
27.04.2016, 14:00

Справу щодо причетності військового комісара Рівненщини до корупції передано до суду

Фото Рівне вечірнє

Військова прокуратура Рівненського гарнізону Західного регіону України завершила перевірку інформації з соцмереж щодо начебто корупційних дій військового комісара Рівненщини Михайла Твердохліба.
Михайло Твердохліб


Як писав портал ОГО, військового комісара Рівненщини перевіряла прокуратура на причетність до корупції. Чим завершилася перевірка - з прокуратури повідомили на інформаційний запит ОГО.

З'ясувалося. що інформація про те, що комісар у робочий час без відповідного докуметального оформлення відсутності на робочому місці відправив підлеглого офіцера з Дубенсько-Радивилівського військкомату на 10 діб у Німеччину собі за автомобілем "Фольксваген Гольф", підтвердилася.

Обласний військовий комісар Рівненщини - про звинувачення у корупції

Тож прокурори склали на Михайла Твердохліба два адмінпротоколи за частинами 1 та 2 статті 172-7 Кодексу України про адмінправопорушення "Порушення вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів". Зокрема, п Твердохліба звинувачують у неповідомленні про наявність реального конфлікту інтересів (за це загрожує штраф від 100 до 200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян), та вчиненні дій чи прийнятті рішень в умовах реального конфлікту інтересів (за це штраф від 200 до 400 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян).

Обидва протоколи передали у міський суд Рівного.










На правах реклами