Ми у Facebook
28.04.2016, 15:40

Новий голова Рівненської ОДА залишив собі одного заступника від попередника

А загалом у нього буде три заступники. У попередника Віталія Чугуннікова було їх два - Юрій Приварський і Олександр Савчук.
Олексій Муляренко

Як писав портал ОГО, сьогодні представили нового голову Рівненської облдержадміністрації Олексія Муляренка.

Вік нових керівників районів Рівненщини - від 30 до 50


А він, у свою чергу, представив свою команду, членів якої одним словом охарактеризував так - "професіонали".

Нардеп з Рівного звинуватив Порошенка у цинізмі

Отож у число заступників Олексія Муляренка потрапив від попередника Віталія Чугуннікова Юрій Приварський. Решта його заступників ще не були на цих посадах. Але мають керівний досвід роботи в органах влади. Так, Ігор Тимошенко досі очолював департамент економіки. Про нього Муляренко сказав таке:

- Тимошенко 10 років очолює департамент економіки в ОДА. Має напрацювання у роботі радником, досвід залучення інвестицій. Область думаю, виграє від того, що він буде заступником.

Досьє на Ігоря Тимошенко


Третім заступником стала Світлана Богатирчук-Кривко - депутат Рівненської обласної ради.

- Світлана Богатирчук-Кривко - гарна харизматична жінка, працювала 10 років у міськраді Рівного і буде заступником з гуманітарних питань
, - зауважив Муляренко.

Досьє на Світлану БОгатирчук-Кривко

Також керівником апарату облдержадміністрації залишиться і надалі Олександр Бірюков, якого новий "губернатор" назвав людиною, з якою на Майдані багато справ робили, гарним фахівцем, цілеспрямованою і надзвичайно порядною людиною. І прес-службою голови ОДА керуватиме і надалі Сергій Мініч.





На правах реклами