Ми у Facebook
10.05.2016, 09:00

У Рівному створюють спеціальний парк для велосипедистів

Робити це почали у суботу, 7 травня.
Учасники аматорського кубку Рівного з гірського велосипеду та любителі велоспорту власноруч беруться за створення байк-парку у місті. На ділянці, яку виділила міська влада між стадіоном «Авангард» та р. Устею ще влітку 2015 р. з’явився нескладний памп-трек, а цьогоріч його доповнять більш серйозною трасою для занять справжніх любителів екстриму. Для облаштування дьорт-трейлу
(ускладнений вид памп-треку) доставку глини забезпечує житловий комплекс «Спектрум».

Рівняни обговорюють шансон в маршрутках

Байк-парк у Рівному буде унікальний тим, що процес його створення та майбутнього використання – абсолютно відкритий, і до нього долучаються всі охочі. Ним займаються не суто професіонали чи закрита маргінальна група, а звичайні рівняни, велосипедисти, за сприяння влади та організацій міста. Більше того, він розташований просто у центрі Рівного, тож навчання велотрюкам та удосконалення спортивних навичок будуть доступними для багатьох.

28 травня, коли Рівне відзначатиме Велодень, відбудеться відкриття громадського байк-парку. У межах презентації заплановане змагання велосипедистів на оновленому памп-треку.

Патрульний поліцейський Рівного закликав до людяності

Запрошуємо громадськість міста, представників ЗМІ та усіх зацікавлених особисто стати свідками створення першого в Україні громадського байк-парку та його відкриття. Деталі – у мережі фейсбук та за тел. 0687009471 (Богдан).

Про це повідомив організатор Аматорського Кубку Рівного з гірського велосипеду Володимир Молчанов






На правах реклами