Ми у Facebook
11.05.2016, 19:30

Рівненські школярі відвідали спеціалізований будинок дитини

За традицією учнівське самоврядування Рівненського НВК №2 «Школа-Ліцей» у пасхальний тиждень організовує гостини до Рівненського спеціалізованого будинку дитини.
Підготовка до цієї події у школі йде заздалегідь. Збираються кошти, іграшки, канцтовари, солодощі, купуються необхідні речі. Охочих завітати на гостини до маленьких діток багато, але цього разу випала честь учням 9-В класу. На протязі дня ліцеїсти розважали дітей-сиріт та намагалися передати тепло рідної домівки.

У Рівненському НВК № 2 «Школа-Ліцей» відбувся вечір пам'яті [+Фото]

«Учасники акції проявили себе з найкращої точки зору і я більш ніж впевнена, що ніхто з тих хто вирішив поїхати не пожалкував про це, адже такі емоції, як там я ще ніколи і ніде не відчувала» - говорить Анастасія Барановська.

Це був дивовижний час, кожна посмішка вихованців дитячого будинку зігрівала душу і серце, і з цим ніщо не зрівняється. На прощання вихованці будинку дитини дарували нам усмішки та фотографувалися. Тепло та любов – це те, що цінніше за гроші! Щирий погляд та вдячність дітей – є найціннішим подарунком, адже немає нічого кращого за зроблену добру справу. Ми дуже сподіваємось, що кожна дитина знайде свій рідний дім, і знайдуться люди які зможуть подарувати їм свою ласку і любов.

У Рівненському НВК № 2 «Школа-Ліцей» відбувся день відкритих дверей [+Фото]



Тож, будьмо небайдужими до тих, хто потребує нашої уваги!





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ